Lányok, komolyan úgy gondoljátok, hogy a csőnadrág, a pongyolafelső, a légyszemüveg meg a balettcipő jól áll nektek?
nah a csőnacit nem értem, azzal mi a baj?
a többit nem hordom, mert szerintem elég kényelmetlenek tudnak lenni, napszemcsit meg nem hordhatok, mivel szemüveges vagyok
egy lány szerintem elsősorban magára gondol, szóval hacsak nincs rákattanva, hogy mindenkinek tetszeni akar, akkor azt vesz fel ami kényelmes és jól érzi benne magát, tetszik neki, szerintem valakinek lehetnek kényelmesek ezek a cuccok
én csőnaciban jól érzem magam, mert legalább mutat valamit az alakomból, csak és kizárólag magamnak akarok megfelelni
ja és márkás holmikat sem hordok
amúgy mi tetszik a fiúknak egy lányon? pl amikor hidegebb az idő, mert nincs mindig nyár ugye, nem lehet rövidnadrágban meg miniszoknyában járkálni télen
a balerinacipőről már hallottam, hogy a fiúk szerint gáz, de nem várhatjátok el, hogy magassarkúban járjunk, számomra hihetetlenül kényelmetlenek
Én fiú vagyok és én sem értem mi a baja ezekkel a ruhákkal :D Mondjuk a napszemüveg az gusztustalan, de az nem is ruha (még ha öltöztet is)... szerintem a balerina az egy olyan cipő, amit az is hordhat, aki kényelemre vágyik, de amúgy megvan benne a nőiesség csírája (és ezért nem vesz tornacipőt).
A sok emancipuncinak, aki hogy hangúlyozza, hogy mennyire leszrja és úgysem nekünk öltözködik, van egy rossz hírem.
Jaj, de jó tudni, hogy ez nektek sem tetszik!
Én nő vagyok ugyan de mégsem vagyok képes ésszel felfogni ezekben mi a szép. Olyan szánalmasan néznek ki benne a nők. Még egy jó nőn is nevetségesek.
Örülök, hogy a pasiknak sem jön be mert én ezzel a véleménnyel mindig egyedül voltam a társaságban.
Pongyolafelső :DD Az mondjuk tényleg kényelmes, egyszer volt rajtam takarítás közben...
Téged nem akaszt ki az a kismamás blúz? Aminél közvetlenül a mell alatt van egy egyenes vonal. Még a 40 kilós nők is úgy néznek ki benne, mint aki terhes. És szinte minden nő ilyet visel. Nem tudom de fizikai fájdalmat vált ki belőlem, hogy egyszerűen ők nem látják hogy nagynak tűnik benne a hasuk?!
A balettcipő pedig megintcsak... hagyták volna meg a balerináknak.
Némelyik nőnek olyan lába van benne, mint egy nyúlnak!
Na meg a neonszínű harisnyák. Nem tudom de engem totál aszexuálissá lehet tenni ezekkel. Egyszerűen meglátom és kész minden ilyen jellegű dolgot el lehet felejteni mert blokkolja az agyam. :D
Amúgy én a műkörmöt sem értem. A legtöbb - számomra - ronda és taszító. Arra még azt sem lehet mondani, hogy kényelmes. Tehát akkor az a nőknek valóban tetszik! Erre meg csak annyit: hűűűűhaaaa.
Nyugodtan lehet mosolyogni az ilyen lányokon, hiszen a nagy többségét nem érdekli a véleményed, sőt senki véleménye. Ez a divat egymás ellen küzdenek, hogy ki a divatosabb. Nem a fiúknak akarnak tetszeni, hanem a másik lánynál divatosabb lenni. Én szeretem az egyenes szárú, illetve csőnadrágokat, pici a lábam ezért szoktam hordani balerinát is. Ennél sokkal rosszabbnak látom azt, hogy 10 centis sarkakon billegnek az olyan lányok, akik járni sem tudnak, mert mind a két sarkuk kifelé húz.
Ezeket én soha nem fogom felvenni.
Lehet szépen, ízlésesen öltözködni, úgyhogy nem töröm ki a bokám és nem szorítom bele magam egy extra szűk nadrágba, ami ráadásul jól sem áll.
A minap láttam egy lányt gyerek méretű cicanadrág volt rajta, és még az is lógott rajta, magassarkú cipő, nagy napszemüveg, pici épp csak cicit (ami neki nem volt), hasat takaró felső, és azt hitte ő a szép kislány.
Én attól a fényes, csillogó, kigyómintás latex (vagy milyen) cicanacitól vagyok rosszul...
Te a répanacira gondoltál sztem, ami olyan mint a cicanaci.
A csőnadrág sztem kényelmes, de a répanacikat nem szeretem. A "pongyolafölső" tényleg kényelmes, de én attól csak kövérebbnek nézek ki, ezért nem hordok. A balettcipőt is kényelmesség miatt hordom. :D
És én kínaiban szoktam vásárolni, ugyan olyan hamar tönkremennek a márkás cuccok is, mint a kínai, és sokkal drágább is.
Már sokan leírták, a nők nem azért öltöznek fel, hogy nektek tetszenek.
Ha nektek nem jön be ez a divat akkor nem kell olyan lánnyal kezdeni, akinek gáznak tartjátok a cuccait.
Szeretem a tapadós farmereket, a cicanacit, a lezser kardigánokat, a nagy szemüveget és a nagy táskákat is.
A pasim ki nem állhatja ezeket a cuccokat.
Ha nem tud elfogadni ilyennek akkor keressen mást (4,5 éve velem van, talán nincs akkora baj) ugyanis egy nő normális esetben olyan cuccot vesz fel, amiben jól érzi magát.
1-2 alkalommal fel lehet más kedve szerint öltözni, de gyakran, rendszeresen nem.
Neked jó az, ha a csajod feszeng a cuccaiban? Ha látványosan utálja a pl. szoknyát, amit csak a te kedvedért vett fel? Ha szívesen venne fel magassarkút, de a te kedvedért lapos cipőben szenved?
Tényleg fel kéne fognotok, hogy a mi ruhatárunk nem nektek szól, hanem saját magunknak, na meg jól esik egy másik csak irigy pillantása vagy dicsérete.
Szerintem foglalkozzatok a saját szekrényetekkel, annyi de annyi szánalmasan felöltözött fiú/ férfi mászkál Pest utcáin, hogy fáj. Stílustalan, unalmas........ így nem sok alapjuk van a srácoknak beszólni nekünk. Mi legalább a divat irányába megyünk a számotokra szánalmas "pongyolafelsővel".
25, L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!