Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, komolyan úgy gondolját...

Lányok, komolyan úgy gondoljátok, hogy a csőnadrág, a pongyolafelső, a légyszemüveg meg a balettcipő jól áll nektek?

Figyelt kérdés
Elárulom, a legtöbb fiú behány ezektől, mert úgy néztek ki benne, mint a fogyatékosok. Csak azért mondom el, mert amikor megkérdeztem egy lányt, hogy miért fontos a divat, azt válaszolta, hogy nekünk fiúknak akartok tetszeni. Aki valóban a fiúknak akar tetszeni, az talán a fiúkat kérdezhetné meg, nem pedig üresfejű fogyasztóként venne magára bármit, amit egy márkajellel eléjük tesznek.
2010. aug. 28. 23:59
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

21:21

Hagyjad már, teljesen átlagos vagy, a színes ruhák még pluszpontot érnek. 14 évesen már amúgy lehetne ahhyi eszed hogy leszard mások véleményét és úgy öltözz, ahogy neked tetszik. Mindenkinek úgysem tudsz megfelelni, mert minden embernek más tetszik.

15F

2010. aug. 29. 22:14
 42/49 anonim ***** válasza:
vicces, hogy egy olyan oktatja ki a nőket, aki semmit nem tud róla :) kérlek, EGY lányt kérdeztél meg, az olyan. nem mindenki. a csőnadrág, az szép és jó, és nem a répanadrág ami undorító szintén mint a trapéz is. balettcipő kényelmes, és nőies. persze hogy 40 fokban nyáron cipőben fogunk rohadni, vagy ha nem magassarkúban rohangálni. a légyszemüveget a tizenévesek hordják, de nem minden nagyobb szemüveg légyszemüveg. és különben is van akinek igenis jól áll.(mert eltakarja azt a *szép* arcát) a felsőben egyetértek, hogy ronda, meg kövérít, de én nem látok olyan embereket akik abban lennének, vagyis tömegcikként nem :'D
2010. aug. 29. 23:20
 43/49 anonim ***** válasza:
33%

Oké, te egy ember vagy akinek nem tetszik de nem nyilatkozhatsz mindenki nevében.

Valami az súgja hogy több ilyen stílusú lánynak van barátja mint ahány hozzád hasonló fiúnak barátnője.

És mi ez a csőnadrágfasizmus mindenhol. Van aki mindenkin útálja és legszívesebben méhészruhába öltöztetne mindenkit hogy ne is látszódjon az alakjuk. Van aki csak a fiúkon gyűlöli, de semmi értelmes indokot nem tud felhozni. Mintha attól hogy bő nadrág van valaki, megváltozna. És akkor itt példálozhatnék a nem a ruha teszi az embert szöveggel, de szerintem nem fognád fel mert annyi eszed sincs mint egy lapát homoknak.

2010. aug. 29. 23:56
 44/49 A kérdező kommentje:

Látom, az egyébként szándékosan provokatív kérdés igen nagy hullámokat vetett, hiszen még olyanok is írtak, akiket elvileg nem érdekel... A kérdéssel arra akartam rávilágítani, hogy néha nem árt kitekinteni a világba, és meglátni, hogy nem csak a divat létezik, sőt az öltözködés számtalan alternatívát rejt magában. Mellesleg azt is elárulom, hogy a divatnak való megfelelni vágyás semmivel sem tiszteletre méltóbb, mint a bárki másnak való, a különbség csak annyi, hogy míg az egyikkel önbizalmat vásárolhatsz jó pénzen, a másikkal társasági elismerést szerezhetsz. Az önmagunknak való megfelelés mindkettő felett áll, hiszen sokszor szembe kell menni az előbbi kettővel, az ilyen véleményeket tiszteletben is tartom.

Szerintem mindez még átlagos intelligenciával is átlátható, természetesen akadnak akik ezzel nem rendelkeznek, belőlük gazdagszanak meg élelmes, de amúgy senkiházi emberek.

Itt most többekre is reagálnék:

A lányoknál az egymás közti versengés talán tényleg jellemzőbb mint a fiúknál, bár szerintem egy bizonyos ponton túl ez már versengési kényszerbe csaphat át, amely a tudat alatti kisebbségi komplexusból ered. Én úgy gondolom, aki kellőképpen magabiztos, az nem az ellenfeleket látja, hanem a célt.

10:24 való igaz amit írtál, hogy sajnos a választék roppant egysíkú, mindenhol ugyanaz, én magam is alig kapok normális nadrágot, tényleg le kell járnom érte a lábam, de megéri.

06:13 Mi az, ami megtetszhet a fiúknak egy lányban? Az egyéniség. Ez az, ami mellett nem tűnik rondának még az a viselet sem, ami bárki máson annak tűnne a fiú számára.

14:41 Mifelénk a nők szülnek, nálatok valószínűleg szarják a gyereket, hisz kommented alapján te sem tűnsz többnek egy nagy kupac frissenrakottnál..

Többen is írtátok, hogy a fiúknak nincs stílusuk, meg hogy a csövet ők is fölveszik – igen, fiúk és férfiak között nagy különbség van. Nyilván akadnak köztük, akiknek valóban ez tetszik (mindenek előtt kancsók körében), a lényeg abban van, hogy egy férfi sosem hagyná, hogy divattervezők mondják meg nekik a frankót. Szerintem az intelligens férfi mindig az alkalomhoz öltözik, ugyanolyan önbizalommal visel egy öltönyt, mint egy melósruhát, és ha nem is mindig mindenben, de figyelembe veszi a barátnője véleményét is. Nekünk nem derogál.

És valóban, köztünk is sok az igénytelen, a béna, a divatbohóc, a kolomp után menő.

Végül, akinek fáj a véleményem, természetesen szarjon rá és menjen tovább, akinek nem inge az nem veszi magára. A Te döntésed, ha elolvasod és válaszolsz, én csupán véleményt mondok.

2010. aug. 30. 07:01
 45/49 anonim ***** válasza:
21:21es vagyok. és azért kérdeztem mert az osztálytársaim midnig piszkáltak hogy nem sminkelem magam és nem viselkedek és nem öltözök úgy mint ők. 4 év alatt teljesen ingerlékeny lettem. ez annyira rosssz
2010. aug. 30. 10:51
 46/49 anonim ***** válasza:

10:51

"Ti röhögtök rajtam mert más vagyok, én röhögök rajtatok mert mind egyformák vagytok"

Ezt a mondatot vágd le nekik, és szerintem abbahagyják...

2010. aug. 30. 20:00
 47/49 A kérdező kommentje:

Válasz 21:21-nek

Az alapján amit magadról írtál, kissé csodálkozom, hogy leszólnak, mert annak ellenére, hogy a te korosztályodat már nem figyelem (nem vagyok cukrosbácsi:) számomra úgy tűnik, hogy ez egyáltalán nem olyan, ami kilóghat a sorból. A smink hiánya talán igen, gondolom az osztályod tele van emókkal. A konzerv dorkó az mi?

A kérdés nem is igazán a Te korosztályodnak szólt, értelmetlen is volna, mivel ti még csak ezt láttátok, nektek ez lesz az etalon egy jó darabig. Annak idején, tizenévesen mi is játszottunk repperesdit, semmi baj nincs azzal, hogy ez a korosztály ilyen.

18 felett viszont már lehetne annyi komolyság a nőkben, hogy mielőtt felvesz valamit, meg is nézi magát benne. Arról nem is bevélve, hogy undorító az a viselkedés, hogy x hónapig/évig jó valami, meg nagyon király, és apuci, vagy pasi pénzén egész garnitúrát vesz belőle, aztán hirtelen csettint valami befutott tervezőcske, az üresfejű hölgyemény pedig már dobja is ki a régit, veszi az újat. Amivel a következő csettintésnél meg ugyanezt fogja tenni.

2010. aug. 31. 13:29
 48/49 anonim ***** válasza:

bocsánat, de mi honnan tudjuk hogy ezt melyik korosztálynak írtad föleg. akkor nem a 'lányok' szót kellett volna használni talán hanem a fiatalabb nöt, pl. de mindegy. van abban valami amit mondasz de tudod hogy manapság nem az IQ ra adnak.

MJ. konzerv dorko. converse magasszárútornacipő.

2010. szept. 1. 14:52
 49/49 anonim ***** válasza:
21:21es vagyok, nem nincsenek tele emókkal csak a szokásos csőnadrág Converse dorkó smink miniszoknya és megy a ribancozás. és am csőszárú nadrág alatt nem azt a feszülős izét értem, hanem ami eláll a lábamtól egy kicsit de nem trapéz
2010. szept. 1. 18:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!