Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, komolyan úgy gondolját...

Lányok, komolyan úgy gondoljátok, hogy a csőnadrág, a pongyolafelső, a légyszemüveg meg a balettcipő jól áll nektek?

Figyelt kérdés
Elárulom, a legtöbb fiú behány ezektől, mert úgy néztek ki benne, mint a fogyatékosok. Csak azért mondom el, mert amikor megkérdeztem egy lányt, hogy miért fontos a divat, azt válaszolta, hogy nekünk fiúknak akartok tetszeni. Aki valóban a fiúknak akar tetszeni, az talán a fiúkat kérdezhetné meg, nem pedig üresfejű fogyasztóként venne magára bármit, amit egy márkajellel eléjük tesznek.
2010. aug. 28. 23:59
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
75%

én nem különösebben szerettem a "balettcipőt", de pl. a barátomnak nagyon tetszik, ezért elkezdtem hordani, és rájöttem, milyen kényelmes.

Csőnadrágot én speciel azért hordok néhanapján, mert trapézt nem fogok. De szerintem te, kérdező a répanadrágra gondoltál, nem a sima csőnacira.

A légyszemüvegtől én is behányok, a pongyola felső, nem tudom mi.

20L

2010. aug. 29. 00:18
 12/49 anonim ***** válasza:
92%
Kedves kérdező, a lányok/nők csak kb. 10%ban öltözködnek a pasiknak, amúgy maguknak és egymásnak öltözködnek, csak ezt nem szoktuk nektek hangsúlyozni. Szóval pont leszarjuk, hogy nektek a ruhatárunk 90%a nem tetszik, mikor az úgy is magunknak, meg a többi csajnak szól, csak a maradék 10 nektek.
2010. aug. 29. 00:18
 13/49 anonim ***** válasza:
96%
Nekem speciel a balettcipő nem tetszik, pedig fiú vagyok...a tornacipő viszont nekem valamiért nagyon bejön egy lányon :)
2010. aug. 29. 00:23
 14/49 anonim ***** válasza:
100%
*nem ANNYIRA tetszik
2010. aug. 29. 00:23
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az a pongyola felső? Linkelj már egy olyat kérdező. Amúgy a légyszemüveg nekem se jön be, meg a balettcipő se annyira, azt csak munkahelyre veszem fel mert kényelmes. A csőnadrág viszont szerintem nagyon is csinos. 19/L
2010. aug. 29. 00:46
 16/49 anonim ***** válasza:
81%

nagyon igaza van az egyik válaszolónak. nagyívben tojunk arra ha egy fiunak nem tetszik ami rajtunk van...

akkor majd jön egy olyan akinek bejön és kész :D

2010. aug. 29. 00:48
 17/49 A kérdező kommentje:

Többek kérésére pontosítom a "pongyolafelsőt" (00:16 - köszi)

[link]

A válaszokat szintén köszönöm, bár ezúton azt is kérem, hogy a feminista és a leszbikus mozgalmak élharcosai NE válaszoljanak, inkább az "igazi" nők, akik figyelembe veszik a párjuk véleményét is - már akinek van. Mi a párommal úgy csináljuk, hogy mikor együtt vagyunk, próbálunk öltözködésben megfelelni egymásnak, az "önmegvalósítást" kiélhetjük az összes többi helyzetben. Bár lehet mi vagyunk a hülyék...

2010. aug. 29. 01:25
 18/49 anonim ***** válasza:
76%
Most azért mert neked nem jön be? Ki a rákot érdekel?
2010. aug. 29. 01:43
 19/49 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ezekkel semmi baj nincs..De megnyugtatunk,az mindenkit hidegen hagy h neked ez nem tetszik:D
2010. aug. 29. 01:52
 20/49 anonim ***** válasza:
82%
én felveszem vannak ilyen ruhadarabjaim és jól is állnak....miért baj ez????
2010. aug. 29. 02:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!