Lányok akik fiú cuccokat is hordotok, nem tartjátok gáznak?
Nekem is van egy fiú pólóm, kicsit kellemetlen volt megvennem, de gondoltam úgy se tudják, vehetem akár a "páromnak" is...
Csak férfi inget lenne egy kicsit gázabb nem?! :D
Nekem is megvolt az a korszakom, főleg abból eredt, hogy a férfi bandáspólók sokkal olcsóbbak, de volt sima pólóm is a férfirészlegről. Egyáltalán nem gáz szerintem, azt vedd meg, maiben jól érzed magad.
(Off: Ha ezt a kérdést férfi tette volna fel női ruhával, ugyanúgy bátorítanám, nem nagyon érdekel, ki mit hord, ha boldog benne)
Na de miert?
nincs eleg noi ruha?
en valahogy nem erzek kenyszert a parom ruhaira ,hogy felvegyem de o is betegesnek talalna ha ellenkezo nem ruhait hordanank,mert szinte mar mindenbol van ferfi ill. noi.
gondolok itt a noi nadrag,ferfi harisnya es meg sorolhatnam.
tehat nem ertem a kesztetest,hogy mibol fakad.
De ha en vennek fel noi ruhat es itt kozze tennem megfigyelhetned,hogy hanyan homaroznanak le!
Ebbol viszont azt lehet levonni,hogy talan megsem csak siman egy ruhadarab.
16-Os a 14-es megirta a frankot,nem olvastad?
ha csak egy ruharol beszelunk,akkor nincs igazad,mert egy fiunak ugyan annyi joga van noi ruhat felvenni,mint nonek fiut!
mitol lenne tobb privilegiuma egy nonek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!