Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg közönséges lenne?

Tényleg közönséges lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Láttam a new yorkerben egy ilyesmi felsőt. Nagyon tetszett, de a tesóm szerint közönséges. Viszont ilyen magas derekú nadrággal meg nem tetszett. Tehát kilóg belőle a hasam. Emiatt mondta, hogy közönséges. Szerintetek is? Nem iskolába hordanám, mielőtt ezt hinnétek :)

2014. ápr. 19. 20:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Itthon kicsit le vagyunk maradva."

- Mégis mitől? Kik mondják meg,m ia divatos? Az emebrek többsége, vagy egy-két pénzes ember, aki az óceán másik partján eldöntötte, mikre kell idén lecserélni a ruhatárat?

2014. ápr. 20. 00:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Nekem is az a bajom vele, hogy mondjuk tengerparton szívesen hordanám, meg itthon... Buszra egyáltalán nem szállnék benne, csak nagyon tetszett, mikor felvettem... Csak annyit nem ér, hogy itthon hordjam, és ennyi. :(
2014. ápr. 21. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!