Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 8. os ballagásra hány cm-es...

8. os ballagásra hány cm-es cipő az, ami még nem közönséges?

Figyelt kérdés
14/L
2014. jan. 5. 11:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Úgy érted hány centis sarok?4-5cm szerintem

De már volt ballagás rég.

2014. jan. 5. 11:25
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen,a sarok magasságára gondoltam.Én idén fogok ballagni,tudom korán van ehhez,de ha már annyian tettek fel kérdést ezzel kapcsolatban...:D
2014. jan. 5. 11:57
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha nem tűsarkú, hanem széles sarka van és amúgy a talpa nem vastag (platformos), akkor jó lesz. Ezeknek kb 5 cm a sarka.
2014. jan. 5. 13:25
 4/16 A kérdező kommentje:
Én is valami 6 cm-esre gondoltam,de elég alacsony vagyok.A platform tudom közönséges,viszont kényelmesebb lesz a cipö,és ìgy felvehetek egy magasabb sarkùt is.:)
2014. jan. 5. 13:39
 5/16 anonim ***** válasza:
Amiben tudsz menni. Egy olyan lányon a platform sem közönséges...
2014. jan. 5. 13:55
 6/16 anonim ***** válasza:

A platformos magassarkú nem közönséges, csak talán fiatal vagy hozzá. Persze meg van az a nagy előnye, hogy ha mondjuk 2cm magas a talpa, és 8cm-es a sarka, akkor is olyan, mint ha 6cm magas sarkú cipőben járnál. Ha rám hallgatsz, akkor egy lapos talpú, 6-8cm sarokmagasságú cipőt veszel. Mondjuk egy fekete, hegyes orrú tűsarkút. (örök divat)

És a legfontosabb, hogy tanulj meg szépen menni benne, mert az nagyon szánalmas, ha olyan nő vesz fel magassarkút, aki nem tud járni benne.

2014. jan. 5. 14:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem lesz valaki a cípőjétől közönséges..kivéve ha combcsizmát húzol fel.:D Lényeg,hogy normálisan tudj benne menni,lépcsőzni stb. Valami elképzelésed van?Esetleg képet kapunk?
2014. jan. 5. 15:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

tavaly ballagtam, 10 centis volt rajtam, picit kevesebb mint 2 centis platformmal:D

senki se nézett le miatta, vagy ilyesmi, mert tudtam benne menni.

Ennek ellenére egy lány 10en akárhány centis cipőcsodában botorkált végig, leszánkázott a lépcsőn, és úgy remegett, minta nyárfalevél... :DD

szerintem egy 10 centis bőven elég, ha menni is tudsz benne ;)

2014. jan. 5. 16:19
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen,tudok menni benne.Fekete lesz az tuti.:)
2014. jan. 5. 16:45
 10/16 anonim ***** válasza:
nekem 8-9 cm sarkú cipőm lesz :).de szerintem is 10 fölött már sok :D 14/l
2014. jan. 6. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!