8. os ballagásra hány cm-es cipő az, ami még nem közönséges?
Figyelt kérdés
14/L2014. jan. 5. 11:18
11/16 anonim válasza:
Egy 7-8 cm-es cipő mindig jó. Kényelmes is, magas is, és bárhova felvehető. Én ilyet ajánlanék neked.
Fentebb aki írta hogy a 10 cm-ben senki nem nézte ki. Hát én kinéztem volna, meg szerintem más is, max nem jött rá.
Egy 14 éves, akárhogy is vesszük, hülyén néz ki egy 10+ os cipőben, akármilyen jól is megy benne.
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó,egyetértek.:D Ti tablófotózáson is magassarkúban lesztek?
2014. jan. 6. 16:51
13/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nekem már diplomás tablófotózásom is volt, nemrég :D
Felesleges. Farmer meg akármilyen cipőben voltunk általában. Felülre meg felvenni azt amiben fotózkodtok pl blúz, vagy blézer. Amit megbeszéltetek.
Ha nem lesz ott helyben sminkes, akkor otthon tegyél fel alapozót, hogy kevesebbet kelljen retusálni, meg szebb legyen a bőröd. Meg spirál, valami szolid rúzs és kb kész is. Más nem kell fotózásra.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2014. jan. 6. 20:08
15/16 anonim válasza:
Szerintem szabad szemmel nem lehet látni hogy 8 vagy 10cm magas a cipő sarka. Hacsak nem hajolsz le és méred meg mérőszalaggal. Az meg, hogy 2cm miatt kinézték volna - kizártnak tartom. Aki meg ennyire korlátolt, annak a véleménye meg semmit sem ér.
16/16 anonim válasza:
mivel "előkészítős" általánosba jártam (volt nulladik évem az első előtt) egy évvel idősebb voltam a többieknél, meg a legtöbben 18nak néznek minimum, nem hiszem, hogy bárki is kinézett volna :D na meg igen, ahogy az utolsó is írja, fel se tűnik senkinek, hogy na az a cipő most nem 8 hanem 10 centis ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!