Tényleg közönséges lenne?
Figyelt kérdés
Láttam a new yorkerben egy ilyesmi felsőt. Nagyon tetszett, de a tesóm szerint közönséges. Viszont ilyen magas derekú nadrággal meg nem tetszett. Tehát kilóg belőle a hasam. Emiatt mondta, hogy közönséges. Szerintetek is? Nem iskolába hordanám, mielőtt ezt hinnétek :)
2014. ápr. 19. 20:40
1/12 anonim válasza:
Eléggé. Max. strandra, vízpartra tudom elképzelni.
2/12 anonim válasza:
Nem közönséges,de én sem tudnám utcán viselni max egy nyaraláson.Meg ehhez szerintem nagyon jó alak is kell.
3/12 anonim válasza:
Szerintem egy pólóra felvéve poén, de így magában tényleg nem igazáb utcára való.
4/12 anonim válasza:
nyaraláshoz tengerpartra, vagy szintén beach partyba, vagy ilyesmi. iskolába nyilván nem, de utcára sem csak úgy nyáron sem. de ibizában valószínűleg simán felvenném utcára is:D már ha lenne hozzá alakom..
5/12 anonim válasza:
Ilyet próbáltam ma, szerintem nagyon csinos, direkt felvettem hozzá egy magas derekú farmert, és úgy nagyon jól nézett ki szerintem, csak itthon nem hordanám.
6/12 anonim válasza:
Szerintem nem közönséges, csak simán rondának tartom. Tüdőgatyával meg különösen.
7/12 anonim válasza:
Ez szerintem is max strandra, tengerpartra megy el, utcára nem hordanám.
8/12 anonim válasza:
Hát eléggé izés.. mi a kifinomult, elegáns ellentéte? Nem ribis, de olyan semmilyen.
9/12 anonim válasza:
Én simán hordanám utcára, magasderekúval... Itthon kicsit le vagyunk maradva.
10/12 anonim válasza:
Lemaradva? :D Azzal, hogy nem akarjuk vissza a 80-as/90-es évek legrondább ruhadarabjait?
A haspóló, a bustier, a patacipő ("flatform") azok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!