Ilyen öltözet közönséges lenne az iskolába?
Van egy barátnőm, aki így, télen, a hidegben is testszínű harisnyába jár iskolába(azt mondja nem fázik).
Egy ideig furcsálltam, de nagyon megtetszett. Közönséges lenne, ha egy testszínű harisnyába, bokacsizmába, meg szoknyába mennék iskolába?(a felső az hosszúujjú lenne) Ez közönséges???? Azt tudom, hogy eléggé furcsállnák az emberek, ezért is kérdezem. (A barátnőmnek beszóltak, hogy nem fagy be a .....? ) És én félek az ilyen megjegyzésektől.
Nagyon csinos és nőies lenne. Dicséretes dolog, hogy próbálsz egyedi lenni. :)
Viszont szerintem egy 100 den-es fekete harisnyával is nagyon csinos egy szoknya ilyenkor télen. Ráadásul így nem is fáznál + mások sem szólhatnak miatta, elvégre így sokkal téliesebb az összeállítás, de mégis ugyanolyan csini és csajos. :)
Ilyen harisnyára gondoltam: [link]
Remélem segíthettem! :)
Amúgy, aki ilyen miatt megjegyzést tesz, az csak irigykedik, nem kell az ilyennel foglalkozni.
22/f
Ha nylon harisnyára gondolsz, az hideg lesz, azt ne vedd fel. Ha vastag anyagú harisnya, akkor jó. Bár valami sötétebben szerintem jobb lenne. A szoknya meg télies legyen, ne egy kis nyári szoknyácska.
Így nem közönséges, nem is megbotránkoztató. Nylon harisnyával viszont nem csodálnám ha kinéznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!