Mit gondoltok ha egy lány miniszoknyát vesz fel suliba? (olyan fölsővel ami nem közönséges)
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 21:03
2/6 anonim válasza:
Nem gondolok semmit. Mindenki úgy öltözik ahogy akar, nem szoktam mások ruházatát nézni amúgy sem.
3/6 anonim válasza:
Azt, hogy büszke arra, hogy nő, és szeret csinos lenni.
És ez nagyon szép dolog.
4/6 anonim válasza:
Én szoktam rövid szoknyát felvenni. Nem mondom, hogy nagyon mini, főleg, hogy elég alacsony vagyok. De természetesen kizárólag olyan felsővel, ami nem mutat sokat. Szerintem ez belefér, egy nem túl magas sarkú cipővel nőies, csinos viselet.
De láttam már lányt miniruhában suliba menni. Azt sem tudtam, sírjak-e vagy nevessek.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát a miniruha azért tényleg nem suliba való:D
2013. ápr. 24. 17:45
6/6 anonim válasza:
Én is láttam egyik oszt.társam miniruhában suliba valamelyik nap úgy,hogy kint volt a bugyija...aztán egyszer meg a fiúk felhúzták a ruháját xDD Elég gáz volt.Én amúgy se miniruhát,se miniszoknyát nem vennék fel iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!