Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyukák, ti hordanátok a...

Anyukák, ti hordanátok a strandon féltangás, tangás fürdőruhát?

Figyelt kérdés
Vagy nem tartjátok jónak, ha valaki anya létére ilyenben van a gyerekei meg mások előtt?
2014. márc. 13. 18:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Tökéletes fenékkel sem veszek fel tangás bikinit, mert nem azért járok strandra, hogy megnézzenek. Ruhában sem veszek fel olyat, a miből kint van mindenem. Úgyhogy az nem alkat, nem családi állapot, hanem erkölcs kérdése.
2014. ápr. 15. 19:24
 12/16 anonim ***** válasza:
96%

Emberek, mi a gond? Nem mutat eleget egy bikini a testetekből, vagy kicsi a bámuló közönség? Szerintem marha közönséges egy tangás bikini. Ha valakinek jó hátsója van,annak nem tangás bikini alsóban is az van, és éppen ugyanúgy meg fogják nézni. Ha valaki meg csak azért veszi fel, hogy mutogassa magát, az meg irtó szánalmas. Bocsi.

A kedves párommal mentem el bikinit vásárolni, és férfi létére is azt mondta, hogy inkább vegyek fel normális alsót, mint tangásat, mert (figyelem, a lényeg jön!) abban is pont olyan jól nézek ki, mint egy tangásítottban, ugyanúgy megbámulna, ha nem ismerne is, mintha tangás lenne rajtam. Szerinte a különbség annyi, hogy nem nézek ki benne ótvar r*bancnak, és a kevesebb néha több...

2014. júl. 2. 18:03
 13/16 anonim ***** válasza:

15-16 éves korom körül hordtam tangás bikinit, de gyorsan letettem róla, feszélyezve éreztem magam benne. Anyukaként már eszembe sem jutna ilyesmi.

22/N

2014. júl. 2. 19:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Látom kiemelted, tehát:

szerintem a tangás fenék max otthonra, hálószobába való. Strandra, emberek közé nem.

Akár anya, akár nem, és akármilyen segge is legyen.

Szóval nem, nem hordanám.

Az meg hogy a gyerekei előtt hogy néz ki az ember, az családonként másforma. Van ahol a fürdőbe ki/be csupaszon mászkálnak a szülők, tehát e gyerek látja a kis pamacsát a szülőjének. Hát khmm. Ezt vehetjük úgy is hogy jó, mert a gyerek megtudja hogy milyen egy felnőtt teste; meg úgy is hogy nem kell szegényt ezzel terrorizálni.

Emlékszem, a páromat még mindig kirázza a hideg, mikor eszébe jut, hogy gyerekként döbbenten nézte milyen pamacs van az anyukájának a nuniján, és hogy szegény anyjának biztos fáj, meg rossz tőle.

23n

2014. aug. 10. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:

én anya vagyok,és nem érdekel mások véleménye. azt hordok ami tetszik,kényelmes,jól áll.

strandon ez monokini. a babát még nem zavarja,hogy anyu lengén öltözik,mert még alig több mint 1 éves.

22/N

2015. máj. 31. 00:20
 16/16 anonim ***** válasza:

juj lemeredt. csak tanga.

amíg fiatal vagyok és jó a testem addig mutogatom magam..mert a nyuszis magazinból kimaradtam :(

erkölcsös vagy nem,nálunk sosem volt tabu a meztelenség.

2015. máj. 31. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!