Punk, goth, rocker, metálos lányok milyen fürdőruhát hordanátok?
Figyelt kérdés
Milyen az ideális darab? Tudjátok esetleg hol lehet kapni?2010. jún. 9. 21:43
1/24 anonim válasza:
Tapadós farmer szárát tövig levágni, rojtosan hagyni. Felsőnek mell alatt levágott fekete póló.
2/24 anonim válasza:
Extrém. =D Sajnos ideális darabot sehol se kapni. xD
4/24 anonim válasza:
szerintem a punk, goth, rocker, metálos lányok undorító módon öltözködnek, pedig sokan nagyon jól néznek ki. nemár, hogy mostmár fürdőruhában is undorítóak lesznek.
5/24 A kérdező kommentje:
22:09:
Trollkodjál máshol. Go fuck yourself.
2010. jún. 9. 22:13
6/24 anonim válasza:
Szerintem feketét vagy pirosat. Ja, és éjszaka mennek úszni, hogy ne barnuljanak.
7/24 anonim válasza:
ez igen fasza, én is hordanám, pedig nem ilyen a stílusom, csak drága és nem lehet kapni Magyaro.-n ezt a márkát.
9/24 anonim válasza:
Metálos vagyok, eddig sima fekete nyakbakötős bikinit viseltem, de lehet idén nyárra beújítok egy terepmintásat. :)
10/24 anonim válasza:
:DDD én goth vagyok és van egy türkizkék meg egy zöld fürdőrucim...jól megy a zöldeskék szememhez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!