Punk, goth, rocker, metálos lányok milyen fürdőruhát hordanátok?
Én nem jártam strandra a metálkorszakomban. Most fekete pánt nélküli felsőm van(hátul kötős) és egy kék nadrág, ilyen térdig érő, fehér virágokkal... Ha muszáj strandra mennem, alul sokat takarjon. :)
De sztem van egyszínű fekete fürdőruha, az jó. :Van már mindenféle mintás is, én láttam már halálfej mintás melltartót pl Triump-ban :D Igaz az nem fürdőruha volt, de simán lehet az is. :)
Köszi az ötleteket. Na akkor beírok én is pár álomdarabot:
Ilyenem meg valószínüleg nem lesz, de ezért megérné átmenni afróba:
Én goth vagyok, és simán járunk strandra, csak extraerős naptejjel. Végre kilátszik az összes piercing és tetoválás... Meg imádom ezt a wannabe Betty Page pinup stílust.
Ha esetleg tudjátok hol lehet ilyet itthon kapni, érdekelne a tipp.
én is "metálos" vagyok, de engem nem érdekel, hogy annak is látszódjak a strandon:)akik ismernek, úgyis tudják, milyen a stílusom...de amúgy vörös a hajam és zöld, sárga fekete csíkos bikinim van, de tervezem, hogy valami zöldeset beújítok :)
18/L
Nekem se olyan fontos, hogy a strandon is süssön rólam, hogy én metálos vagyok. Mindennemű öltözködésnél a magam fejem után megyek, a stílusom után. Mára már pl. kinőttem abból, hogy csak és kizárólag feketét vegyek fel. Ruhatáramban ugyan még mindig a sötétebb színek dominálnak (ez szerintem nem is nagyon fog változni), de alakult a stílusom, az kétségtelen.
A bikinim se muszáj, hogy fekete legyen. Van az is, szeretem is, de van még régebbről egy farmer-mintás, azt is felvenném, mondjuk van rajta egy-két sárga virágminta is, ami már kicsit zavar.
Szerintem majd körbenézek alkalomadtán, hátha találok egy olyat, ami megtetszik.
Goth vagyok, de a fürdőruha választásban az alakom a döntő tényező, hogy arra mi áll jól - a stílus max. a színt befolyásolja: csiricsáré fürdőruhát nem vennék fel.
Sima fekete bikinim van, nincs rajta se koponya, se kereszt :D:D:D - tetszenek a linkek, de nem fogok annyi pénzt kiadni érte a darkshopban, annyira ez nem érdekel arra az 1 alkalom/ 3 évre, amikor elmegyek strandra. Nem szeretek járni, nem pózerkedésből, világ életemben nem bírtam a meleget, és a világos bőröm leég. És igen, lesz.rom, ki hülyéz le, az én dolgom, lebarnulni se akarok, mert nem tetszik, ez van :D 60 faktoros vichy krém rulez, minimum az arcomra. Ha barátok elcibálnak (nem a goth barátaim szokása ez elsősorban :D ) , azért nem vagyok a jónak az elrontója, elmegyek strandra, de a napra nem fekszek ki direkt süttetni/égetni magam, nem is tartom egészségesnek.
A bikinimet úgy csináltattam, na nem azért, hogy goth-os legyen :D (tök egyszerű) hanem mert a mellméretemre nem kaptam passzolót, vagy ha igen, akkor óriási bugyival.
Egyrészest sem vennék fel, mert az nem fogja a mellet, sza.rul állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!