Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hordanátok a karikagyűrűt az esküvőig a jobb kézen, ha a balra nagy lenne, vagy inkább egyáltalán nem hordanátok?
Én a jobb kezemen hordanám vagy a nyakláncomon...
Van aki hasonló cipőben jár mint te, neki 2 karikagyűrűje van (ffi).. az egyik méret a bal kezére jó, a másik a jobbra. Amíg nem lesz esküvő addig hordja az egyiket aztán a másikat.
Áttenném jobbra... Nagyon sok haas is bal kézen hordja, mert arra jó.
Sőt Amerikában (tudom nem a legjobb példa) , és sok más országban is bal kézen hordják házasság után.
Nekem is nagy különbség volt, féltem kicsit, hogy elhagyom, de azért nem esik le olyan könnyen. Kézmosáskor, stb nagyon ügyeltem..
Egyszer hajmosáskor lazán lerántottam (samponos víz), mi csak fél évig hordtuk így
Viszont a férjem fordítva van, balkezes, neki a jobb keze vékonyabb.
Szerintem be kellene veteni belőle, de nem akar, mer azt mondja pár év, és vasagabb lesz az ujja (apunak csak a kijujjara megy már fel a gyűrű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!