Volt páromtól születésnapomra kapok egy ketté törhető szív medált belegravírozva hogy legjobb barátok. Ti hordanátok?
Nem lenne kérdés, hogy NEM hordanám. El se fogadnám. Mégis, mi visz rá egy férfit arra, hogy az exének 30 ezer forintos ajándékot vegyen, SZÍVET?? Szerinted ez a párodnak hogy esne? Neked hogy esne? Ez nem kéne kérdés legyen. "Legjobb barátok"...szerelem után ilyen nincs szerintem, főleg ha ilyen ajándékokkal bombáz. Ez minden csak nem baráti.
Nem hordanám, visszaadnám.
Nem hordanám, elmondanám neki, hogy a szív nem a barátság szimbóluma. Ha a párom szeretem, akkor nem bántom meg ilyennel.
Az miért lényeges, hogy mennyibe került?
Én nem hordanám. EGyrészt ezzel megbántanám a mostani páromat, másrészt ha a volt társad nem képes elszakadni tőled, az az ő baja. Az a fél szivecske állandóan arra emlékeztetne, akitől kaptad, és tudat alatt egyfajta lelkiismeret furdalást gerjesztene benned, hogy szakítottatok, és hogy már mással vagy boldog, nem vele.
Vagy adja oda a következő barátnőjének, de ne neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!