Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cicanacit hordhat fiú?

DanteSoS kérdése:

Cicanacit hordhat fiú?

Figyelt kérdés
Egy csaj szerint nekem jól állna a cicanaci elgondolkodtam a kijelentésén utána néztem neten azt láttam vannak direkt férfi cicanacik is szóval érdekelne a véleményetek egy fiú hordhat cicanacit?
2014. márc. 11. 16:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%
Úgy látszik sokak szerint ez teljesen rendjén van, de ne feledjétek hogy a csajokat is halálra kritizálták hogy hogy vehetik fel így meg úgy akkor egy pasit? Jövőre a szoknyát nyúlják le..? Ne haragudj, de ha szembe jönnél velem az utcán nem bírnám ki hogy el ne nevessem magam és többen ugyanígy vélekednének rólad. Ha ezt vállalod vedd csak fel, de ne csodálkozz ha valaki sutyiban lefényképez és vicces oldalakon látod viszont magad..
2014. márc. 12. 16:56
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
te bizonyára falun laksz utolsó
2014. márc. 12. 17:20
 23/24 anonim ***** válasza:
78%
Miből következtettél erre? Csak mert nem tetszik fiúkon a cicanadrág és kiröhögöm? Elszomorító hogy idáig jutott a világ, de nyugodtan nőiesedjenek tovább a fiúk, szerencsére már nem vagyok 16 hogy cicanacis pasikkal kelljen beérnem..
2014. márc. 12. 17:47
 24/24 anonim ***** válasza:
55%
Nem azért, de az utolsónak van egészséges világképe. Persze ha ennek valaki hangot mert adni, akkor ő lesz a csúnya, előítéletes homofób...
2014. márc. 12. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!