DanteSoS kérdése:
Cicanacit hordhat fiú?
Figyelt kérdés
Egy csaj szerint nekem jól állna a cicanaci elgondolkodtam a kijelentésén utána néztem neten azt láttam vannak direkt férfi cicanacik is szóval érdekelne a véleményetek egy fiú hordhat cicanacit?2014. márc. 11. 16:59
1/24 anonim válasza:
Kérlek ne :DDDD egyszer farsangon cicanaciba voltak a fiúk és kinevették őket meg összesúgtak a hátuk mögött. Ha jót akarsz magadnak akkor ne !:))
2/24 anonim válasza:
télen, farmer alá
de SOHA de SOHA de SOHA!!!!!!!!
3/24 anonim válasza:
Hordani hordhatsz, csak elriasztod vele a csajokat.
4/24 anonim válasza:
Azt hordasz, amit szeretnél. Senkit sem bántasz vele.
5/24 anonim válasza:
Hogy érted? Nekem van nagyon tapadós jégeralsóm, gyakorlatilag olyan mint egy cicanadrág. Télen futáshoz meg focihoz felvettem, ha nagyon hideg volt akkor farmer alá, utcára is. Inkább röhögjenek ki, minthogy lefagyjon a golyóm (mondjuk farmer alatt nem is látszott).
6/24 anonim válasza:
Szigorúan farmer alá! Ha magában akarod hordani biztos nevetség tárgya leszel..
7/24 A kérdező kommentje:
piros hosszú szárú converse cipő fekete cicanaci piros flanel ing hosszú ami lelóg fenékig felgyűrt ujakkal
2014. márc. 11. 18:12
9/24 anonim válasza:
Simán hordhatsz, főleg ha helyes a pofid ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!