Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek 13-éves hordhat...

Szerintetek 13-éves hordhat ilyet? Szerintetek jól néz ki ez a cipő?

Figyelt kérdés
[link]
2013. szept. 28. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyáltalán nem való egy 13 éves lány lábára. Nem csak azért, mert magassarkú, de nekem nagyon nem tetszik az elegáns és a túracipő ötvözése. De ez csak az én véleményem.
2013. szept. 28. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, amúgy már nem kérdezted meg ezt egyszer?
2013. szept. 28. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a korod nem gáz hozzá, de nekem se tetszenek ezek a cipők. Ha bakancs, akkor legyen telitalpú, kényelmes, ha magassarkú, akkor legyen elegáns.
2013. szept. 28. 21:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem még nem kérdeztem meg.
2013. szept. 28. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez van, és nagyon szeretem.

Jól áll farmerrel és szoknyával/vastag harisnyával is.

Az öltözéktől függ, hogy inkább elegáns vagy épp sportos jellegűnek tűnik-e.

Másik is dicsérték.

Viszont én 28 éves vagyok. Nem tudom, hogy 13 évesen tudsz-e ilyen magas sarokkal biztonsággal közlekedni. Ha futkározni akarsz, akkor inkább ne. Oda kell figyelni, ugyanis, ha csak egy kicsit is "félrecsúszik" a lábad, akkor a sarok széle már egyáltalán nem tapad - iszonyú könnyű kirándítani vele a bokádat. :s

Ha viszont tudsz ilyennel járni, akkor szerintem csinos lennél benne, szóval nyugodtan megveheted.

Szerintem anyukád és apukád véleményét is kérd ki, hogy mit gondolnak, tudnád-e ezt a sarkat "kezelni".

2013. szept. 28. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
*Mások
2013. szept. 28. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fiatal vagy hozzá, egyébként tényleg ocsmány ez a cipő.
2013. szept. 28. 21:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Az nem számít mekkora a sarka.Tudok benne járni.
2013. szept. 28. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor pedig ne mások véleményére adjál, hanem menj be egy Deichmannba, és próbáld fel!

Ahhoz képest, hogy itt mindenki szerint ocsmány, csomószor bemegyek a boltba, és mindig többen is nézegetik/próbálják ezeket a fajta cipőket.

Itt mindig mindent leszólnak, ezzel nem kell foglalkozni. :)

2013. szept. 28. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
13 évesen anno én még nem hordhattam magassarkú cipőt! De nem is baj, igaza volt anyumnak, nem is sajnálom! Nem ment tönkre a lábam, hiszen egy 13 éves lába még igencsak fejlődésben van! Nem tesz jót! Ma már persze hordok tűsarkút is, majdnem minden nap, de persze azt is megválogatom, csakis a legjobb minőségűt, mert könnyen kikészíti a lábat... Különben lehet küzdeni a bütykökkel! De ha tehetem kényelmes, laposabbat veszek fel! Nekem egyébként nem tetszik ez a cipő, ne haragudj! 26/N
2013. szept. 28. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!