Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 23 éves nő hordhat magassarkút...

23 éves nő hordhat magassarkút hétköznap? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Egy klasszikus csizmáról lenne szó. Hülyének néznének, ha pl. boltba vagy sétálni is ilyenbe mennék?

[link] (térd alattig érő)

2013. dec. 2. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Hát sétálni szerintem ebbe ne menj, mert ahhoz tényleg nem ez való, és különben sem túl kényelmes egy idő után.

De alapvetően nagyon csinos, ritkán látok ilyet, de nagyon jól tud kinézni.

Szerintem simán:)

2013. dec. 2. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felvehető.:) Max.ügyelni kell,hogy a sarka ne kerüljön mélyedésbe. Ha az ember fut(nem a busz után :D),akkor úgyse ezt választja.
2013. dec. 2. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne hordhatna. 23 évesen már bőven önálló, felnőtt nő, ha kényelmes neki egyszerű sétára ez a cipő, akkor húzza csak fel, és legyen észbontóan szexi!
2013. dec. 2. 13:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Naná hogy hordhatod. Páromnak is majdnem ugyanilyen csizmája van, Ő 32 éves, simán hordja hétköznapokon is, akár vásárolni is, és nagyon csinos benne. Ha tudsz szépen benne menni, viseld bármikor / bárhová.
2013. dec. 2. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan felhúzhatod, szép, csinos, de semmi szélsőséges nincs benne jó értelemben.
2013. dec. 2. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan hordhatod, senki nem fog hülyének nézni. Én 14 centis sarkúban is elmegyek mindenhova.
2013. dec. 3. 10:46
 7/9 anonim ***** válasza:
23 évesen nem értem, miért kérdezel meg egy ilyet egyáltalán... Persze, hogy azt veszel fel, amit akarsz! Ráadásul ez a csizma kifejezetten szép és nőies szerintem. ;)
2013. dec. 4. 03:07
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos ma Magyarországon egy nőiesen öltöző mőnek naponta szembesülnie kell az irigy és igénytelen emberek reakcióival. Ezen az oldalon is van rengeteg ilyen - szerencsére ezt a kérdést még egyik sem találta meg.

A kérdés írója szerintem csak megerősítést szeretett volna tőlünk, és remélem, hogy tudtunk neki segíteni ebben. Bárcsak egyre több nő gondolkodna úgy mint Ő.

2013. dec. 4. 05:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vákaszaitokat!

Ahogy az utolsó is mondta, csak megerős0tést akartam. (igaz, ha 10-en azt mondták volna, hogy vegyem fel, akkor is hordtam volna.

2013. dec. 4. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!