Fiúk! Szerintetek gáz ha egy lány nem szereti a szoknyát, magassarkút ilyeneket hanem inkább csőgatyába és tornacipőbe jár?
Bár én lány vagyok, de én se hordok szoknyát, illetve csak ritkán. Magassarkú meg eddig életemben jó, ha 3-szor volt rajtam, utálom és kész. Főleg sima farmert hordok tornacipővel vagy bakanccsal (nem csőnadrágot, mert azokat szintén nem szeretem). Eddig még egy fiú se kritizált miattuk, szerintem ők pont lesz*rják, hogy mit veszel fel, amíg valami nem túl feltűnő vagy utcasarki. Ezzel a cipő, ruha, táska stb. kérdéssel csak a nők foglalkoznak...
24/L
Nem gáz, csak számomra fura. Mármint a szoknya, magassarkú olyan hogy felveszed és megcsodálnak az emberek, megdicsérnek, nőies, szép leszel benne, stb.
Ha felveszel egy csőgatyát, tornacsukával akkor olyan leszel mint a tucat tini, unalmas, észre nem vesz senki soha.
én ezzel úgy vagyok h meg lehet találni a köztes utat is:D magassarkút szoknyát én sem hordok,lapos talpú cipőt hordok,nem hiszem h ezzel rontanék az összhatáson.viszont azt azért tegyük hozzá h egy sportos alakon egy sima feszes farmer-póló kombó is jól mutat,és elég feltűnő jelenség főleg egy derékig érő hullámos fruzurával:)
szerintem ne a ruhákkal akarjon az ember kitűnni hanem azzal amit hosszas kemény munkával ért el,mert arra már joggal lehet büszke:)
3-as! Akkor en hadtorjem meg a varazst!
Szerintem eleg szar a stilusod!
"3-as! Akkor en hadtorjem meg a varazst!
Szerintem eleg szar a stilusod!"
oké.. hova sz@arjak? :D
3-as voltam.
(Helyesírási szótárt azért javasolnék így ismeretlenül is, mert lehet, hogy nekem szar a stílusom, de kínosabb, ha valaki még annyira sem igényes magával szemben, hogy helyesen írjon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!