Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Szerintetek gáz ha egy...

Fiúk! Szerintetek gáz ha egy lány nem szereti a szoknyát, magassarkút ilyeneket hanem inkább csőgatyába és tornacipőbe jár?

Figyelt kérdés
Nektek milyen stílusú lányok jönnek be?
2013. nov. 9. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Hát úgy 14 éves korig oké..
2013. nov. 9. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
A csőgatyával semmi gondom, de ez a kombó nekem sosem tetszett.
2013. nov. 9. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Bár én lány vagyok, de én se hordok szoknyát, illetve csak ritkán. Magassarkú meg eddig életemben jó, ha 3-szor volt rajtam, utálom és kész. Főleg sima farmert hordok tornacipővel vagy bakanccsal (nem csőnadrágot, mert azokat szintén nem szeretem). Eddig még egy fiú se kritizált miattuk, szerintem ők pont lesz*rják, hogy mit veszel fel, amíg valami nem túl feltűnő vagy utcasarki. Ezzel a cipő, ruha, táska stb. kérdéssel csak a nők foglalkoznak...

24/L

2013. nov. 9. 15:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is lány vagyok, de úgy vagyok vele, hogy akármelyik fiú mondhatja nekem, hogy gáz a gatya meg a tornacipő egy lányon, akkor sem vennék fel szoknyát meg magassarkút.:DDD Szerintem nincs is egy se. Amúgy meg nem vagyunk egyformák, és ha a lányok nem, akkor nyilván a fiúk sem, szóval akkor ha van olyan lány, aki szoknyás-magassarkús, és van olyan, aki csőgatyás-tornacipős, akkor biztos van olyan fiú is, akinek az egyik tetszik, és olyan, akinek a másik. Szóval tényleg ne aggódj emiatt.:D
2013. nov. 9. 16:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, csak számomra fura. Mármint a szoknya, magassarkú olyan hogy felveszed és megcsodálnak az emberek, megdicsérnek, nőies, szép leszel benne, stb.

Ha felveszel egy csőgatyát, tornacsukával akkor olyan leszel mint a tucat tini, unalmas, észre nem vesz senki soha.

2013. nov. 9. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

én ezzel úgy vagyok h meg lehet találni a köztes utat is:D magassarkút szoknyát én sem hordok,lapos talpú cipőt hordok,nem hiszem h ezzel rontanék az összhatáson.viszont azt azért tegyük hozzá h egy sportos alakon egy sima feszes farmer-póló kombó is jól mutat,és elég feltűnő jelenség főleg egy derékig érő hullámos fruzurával:)

szerintem ne a ruhákkal akarjon az ember kitűnni hanem azzal amit hosszas kemény munkával ért el,mert arra már joggal lehet büszke:)

2013. nov. 9. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Lány vagyok énis. Most télre van 2 cipőm ebből 1 magassarkú. Én imádom. A csőgatyától irtózom. Szoknyát is szeretem. Ha legalább különleges alkalomra felveszed ha máskor nem akkor nem gáz. Szerintem ennyit megér magassarkúban kinlódni. De én nem kinlódom szeretem. Már betörtem eleinte nekem is fájt a lában benne.
2013. nov. 10. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

3-as! Akkor en hadtorjem meg a varazst!

Szerintem eleg szar a stilusod!

2013. nov. 25. 08:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát... A csőnadrág még hagyján, de ne zoknival és tornacipővel már, hanem valami csajosabbal! Mondjuk az évszakhoz illő hosszúságú és vastagságú harisnya és egy csinos kis lapostalpú balerinacipő hozzá, az úgy már egész jó. ;) Bár én azok közé tartozom, akik a szoknyát és a magas sarkút is kifejezetten szeretik a lányokon. Nálam elég nagy pluszpont, ha egy csaj nemcsak ünnepségekre vesz fel ilyeneket, hanem alkalmanként hétköznapokon is. ;)
2013. dec. 4. 03:17
 10/10 anonim ***** válasza:

"3-as! Akkor en hadtorjem meg a varazst!

Szerintem eleg szar a stilusod!"

oké.. hova sz@arjak? :D

3-as voltam.

(Helyesírási szótárt azért javasolnék így ismeretlenül is, mert lehet, hogy nekem szar a stílusom, de kínosabb, ha valaki még annyira sem igényes magával szemben, hogy helyesen írjon.)

2013. dec. 4. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!