Van más is, akit zavar, ha mások látják a meztelen lábfejét vagy a talpait?
Egy barátnőm szégyelli, ha nyilvánosan, vagy mások közelében mezítláb kell lennie. Pedig nem is csúnya a lába vagy ilyesmi, mégsem bírja elviselni, ha valaki látja, az öltözőben is takargatni szokta, mintha legalábbis a melltartóját vagy a bugyiját venné át.
Miért csinálja ezt? Más is van így vele?
Nem tudom engem nem zavar,imádom a nyitott cipőket ,meg szeretek mezítláb rohangálni :)
"az öltözőben is takargatni szokta, mintha legalábbis a melltartóját vagy a bugyiját venné át."
ehhez lehet egy kérdésem? a melltartódat vagy bugyidat miért is kell az öltözőben takargatni?Egymást közt vagyunk,mindenkinek ugyanaz van :) bocsi az off-ért
Egyébként Monk sem szerette a lábát mutogatni :)
én is utálok mezitláb lenni, mivel utálom a lábujjaimat olyan hülyén néznek ki :D
rajtam még nyáron is zokni van
Első: nyilván nem az takargatja az ember lánya, hanem ami alatta van xd
Többiek: köszi a válaszokat, jöhet még :)
Én se szeretem mutogatni a lábamat :D
17l
ezek szerint akkor a strandon is takargatnom kellene? én tényleg nem értem ezt a logikát...
de biztos így van :)
Igen, én is utálom kiskoromtól fogva, pedig semmi baj nincs sem a lábujjaimmal, sem a lábfejemmel, mégis utálom, ha mások is látják. De nem érdekel, ilyen vagyok és kész, ez legyen a legnagyobb bajom. Nem tudom, nekem olyan érzés mezítláb lenni, mintha meztelenül lennék.
Alsós koromban anyuék időnként a suliba is elküldtek mezítlábra húzott szandálban amikor meleg volt, de én iszonyúan utáltam azt is, húztam magam alá a padban amennyire csak tudtam a mezítláb-szandálos lábaimat, utáltam, hogy mindenkinek látnia kell az elöl meztelenül kikandikáló lábujjaimat. Aztán amikor kicsit nagyobb lettem, megmondtam, hogy én ezentúl csak zárt cipőben és zokniban vagyok hajlandó utcára kimenni. Ez azóta is így van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!