Van más is, akit zavar, ha mások látják a meztelen lábfejét vagy a talpait?
Egy barátnőm szégyelli, ha nyilvánosan, vagy mások közelében mezítláb kell lennie. Pedig nem is csúnya a lába vagy ilyesmi, mégsem bírja elviselni, ha valaki látja, az öltözőben is takargatni szokta, mintha legalábbis a melltartóját vagy a bugyiját venné át.
Miért csinálja ezt? Más is van így vele?
Nekem tizenéves koromban volt pár évig, hogy lakáson, ill. strandon kívül nem szerettem mezítláb, ill. nyitott lábbeliben mutatkozni, erre lehet, hogy az is rátett, hogy pár évtizede még nem voltak normális kinézetű szandálok, amiket szívesen hordtam.
Később kinőttem ezt a fajta szégyenlősségemet, amivel odáig jutottam, hogy nyáron általában mindig mezítláb, szandálban járok, kivéve a kiöltözős helyeket.
Nem tartom csúnyának a lábfejemet, köztük a talpamat sem, így nem zavar, ha mások is látják, különben is rendszeresen ápolom.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!