Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van más is, akit zavar, ha...

Van más is, akit zavar, ha mások látják a meztelen lábfejét vagy a talpait?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm szégyelli, ha nyilvánosan, vagy mások közelében mezítláb kell lennie. Pedig nem is csúnya a lába vagy ilyesmi, mégsem bírja elviselni, ha valaki látja, az öltözőben is takargatni szokta, mintha legalábbis a melltartóját vagy a bugyiját venné át.

Miért csinálja ezt? Más is van így vele?

2013. okt. 31. 11:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
én se szeretem mutogatni, főleg mert én is örököltem azt hogy bütykös a lábam, kicsit szégyellem olyan csunya szerintem, de mások szerint nem olyan gáz.. :D
2013. nov. 5. 18:16
 12/21 anonim válasza:
Én is utálom nagyon, undorítónak tartom.
2013. nov. 5. 18:32
 13/21 anonim ***** válasza:
én sem szeretem ha látják, sokáig szandált sem szerettem húzni
2013. nov. 5. 19:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Régen én is utáltam, ha kilátszott a lábujjam, nem csúnya, nincs vele semmi baj, de mindig úgy éreztem, h mindenki azt nézi :D alsóba-középiskolába, és egyetem 2-3 évében nem hordtam soha nyitott cipőt. 2 éve pedig úgy döntöttem, hogy le kell számolnom a láb fóbiámmal, azóta már nem szégyellem, ha nyitott cipőben vagyok, sőt, nyáron nem is vagyok már képes zárt cipőben mászkálni :D
2013. nov. 21. 15:17
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokkal kényelmesebbek a nyitott lábbelik nyáron. Érdekes dolog, hogy miért alakult ki sokunkban ez a lábfóbia. Valami ötlet?
2013. nov. 21. 19:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes felvetés, én is nagyokat változtam már ebben a tekintetben.

Kisfiúként nagyon nem szerettem, hogy anyuék mezítlábas szandált adtak rám nyaranta, sokszor még iskolába is abban kellett mennem év vége felé meg még ősszel, amikor meleg volt. Hiába mondtam, hogy utálom, akkor is rámadták. Aztán egyszer suli után azt csináltam, hogy levettem a szandáljaimat és kidobtam az út mellett az első kukába és utána szépen hazagyalogoltam mezítláb :) Persze, jól kikaptam érte, de megérte a verés, mert anyuék megértették végre, hogy ez mennyire rossz lehetett nekem. Többet nem kellett szandált felvennem.

Aztán később már egyetemistaként vettem rá magam, hogy ilyen lábujjas papucsot felvegyek utcára, mert csak kényelmesebb lehet az, meg láttam, hogy sokan hordják, fiúk is. Először nagy akaraterő kellett hozzá, de kábé 2-3 hét alatt legyőztem az utálkozásomat ezzel kapcsolatban és onnantól fogva természetes lett számomra, a papucsviselés mezítláb. Ma már kimondottan nagyon szeretem :)

Hát ez az én történetem.

2013. nov. 22. 17:55
 17/21 anonim válasza:
100%

Sokáig engem is zavart, ha látják, és takargattam, ahogy lehetett (néha még most is, de már ritkább). Sőt, ha másét láttam, akkor is zavarba jöttem. Nem tudom, mi lehet ennek az oka, az egyetlen tippem az, hogy ez esetleg a zárkózottabb természettel van összefüggésben. Aki nyitottabb, könnyen oldódó, közvetlenebb természetű ember, annak nem okoz gondot, hogy akár mezítláb szaladgáljon, a zárkózottabb viszont (ahogy egy hozzászóló már írta is) úgy érzi ilyenkor, mintha meztelen lenne. Az utóbbi 1-2 évben kicsit nyitottabb és oldottabb lettem, ezzel egy időben vállaltam már be azt is, hogy nyáron papucsot vagy szandált húzzak.

24/l

2013. dec. 26. 20:25
 18/21 anonim válasza:
78%

Én is borzasztóan utálom, pedig semmi oka nincs rá...

Mármint olyan, hogy hülyén nézni, vagy nem vágnám a lábkörmöm... Egyszerűen nem szeretem, és kész. :)

2014. márc. 23. 18:18
 19/21 anonim válasza:
100%

"Nem tudom, nekem olyan érzés mezítláb lenni, mintha meztelenül lennék."

"Igen, én is utálom kiskoromtól fogva, pedig semmi baj nincs sem a lábujjaimmal, sem a lábfejemmel… olyan érzés mezítláb lenni, mintha meztelenül lennék."

Férfi vagyok, lábfetisiszta, és pont ugyanez nálam is a helyzet. Annyiban változott, hogy ma már a szandál nem zavar, sőt, élvezem, de a talpam most is rohadtul utálom mutogatni. Konkrétan jobban zavar, mint a meztelenség.

Általános iskolás koromban másokat mezítláb látni is rémesen zavart, lányokat is, sőt a szerelmemet is. Azóta kifejlődött a fetisizmusom, és úgy vagyok vele: csak attól bírom elviselni a talp látványát, akivel amúgy szexelnék is (de attól nagyon is). Szerintem egész egyszerűen intim testrész, sosem értettem azokat, akik gond nélkül mutogatják.

2017. máj. 14. 21:34
 20/21 anonim válasza:
100%
Előző vagyok: 6 éves koromban betettek a kórházba kivizsgálásra, mert folyton pisiltem. Érdekes módon nem fejlődött még ki a szégyenérzetem, legalábbis nem zavart, amikor a doktor néni a fütyimet vizsgálta. De amikor az ideggyógyásznak fölfefé kellett fordítsam a talpam, hogy a kalapácsa hegyével megcsiklandozza, azt rettenetesen szégyelltem.
2017. máj. 14. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!