Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki szeret még hétköznap...

Ki szeret még hétköznap fekete szövetnadrágot hordani?

Figyelt kérdés
Én szeretem mikor ez van rajtam, sima elegáns fekete poliészter szövet, de jó hordani, meg szeretem az illatát és a tapintását.
2013. nov. 8. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ez mindenhová felvehető,mégis elegáns.Nekem egy bajom van vele, hogy sportosabb cipőkhöz nem tudom hordani, így ha messzebbre megyek gyalog, rosszabb időben, akkor inkább hanyagolom.
2013. nov. 8. 09:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Így van, én általában vagy inggel, vagy pulcsival, vagy farmer kabáttal szoktam hordani, hogy ellensúlyozzam kicsit az eleganciát, és különleges maradjon, ne sablonos. Amúgy fiú vagy lány vagy?
2013. nov. 8. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
lány
2013. nov. 8. 20:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor egy szoknya egy nadrág helyett 0 szoknya két nadrág... Mondjuk érdekes lenne szoknya rajtam..:)
2013. nov. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!