Szerintetek ciki, ha fiúként cicanacit hordok?
Azért hordom, mert kényelmes ^^ meg CP-hez is jó ^^
CP= Cosplay
Igen animés vagyok ^^
20/f
Hánynom kell a cicanacis/tapadós farmeres hapsiktól...Bocsi,de szerintem gáz. Ámbár ha te úgy érzed jól magad,akkor szrd már le,ki mit gondol. :D
20/N
Mi az Cosplay?
Hát figy, kissé feminin a dolog és ez egyre jobban terjedőben van. Lehet, hogy tényleg a vízben található fogamzásgátló maradványok miatt.
És a nőket vagy a férfiakat szereted?
Én se tudom, hogy mi az a cosplay, de gáz...abszolút nem férfias egy férfi ilyen nadrágban.
24L
Amíg télen nadrág alatt hordod, mert mondjuk fázós vagy, akkor nem az, de szerintem utcára emberek közé ne így járj, inkább hagyd meg a lányoknak. Bár nekik sem a legelőnyösebb viselet szerintem.
21l
de durva :DDDDDDD az oké,hogy cosplayre felveszed,na de,hogy az utcán ebben járkálj??? nem!! nem!
ezek a mai fiúk egyre csajosabbak, az én barátom pl most kezdett el szoliba járni,hidratálót venni, és feminin kivágású pólókat hordani...akkor gondolom egy év múlva jön a cica naci,pedikűr ,kozmetikus,smink ...hajaj fiúk..khm lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!