Ki fognak cikizni ha más hajjal megyek suliba?
Figyelt kérdés
Eddig egész életemben mindig az a lány voltam aki átlagosan öltözködik, a haját nem vasalja, nem göndöríti, nem tűzi fel.De annyira unom már hogy mindig ugyanúgy nézek ki!
Szerintetek kicikiznének ha vennék egy hajsütőt és göndör hajjal mennék majd suliba?
15/l
2013. okt. 30. 20:54
1/12 anonim válasza:
Biztos feltűnne nekik és lehet,hogy meg is dicsérnék vagy megkérdeznék,hogy miért változtattál?
Cikizni akkor cikiznének ki ha leborotválnád:D
16/l
2/12 anonim válasza:
De hogy cikiznének, szerintem is jó ötlet egy kicsit stílust váltani. Nyugodtan csináld meg. Aki meg cikiz az irigy ne is törődj vele. :) Szóval hajrá. F
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor kipróbálom:D
2013. okt. 30. 21:01
4/12 anonim válasza:
Miért cikiznének? Főleg ha szépen van megcsinálva :) Ne félj a változástól!
5/12 A kérdező kommentje:
Csak attól félek hogy olyan furi lesz mert még sose láttak máshogy:D
De nem baj akkor is kipróbálom!:D
2013. okt. 31. 09:31
6/12 anonim válasza:
szerintem is mindenképp próbáld ki, hiszen nem rosszabb lesz a megszokottnál, csak másabb :)
7/12 anonim válasza:
mindig kell egy kis változás biztos jó lesz a hajad ha meg kicikiznek akkor ne figyelj rájuk ha neked tetszik akkor ne törödj mással
8/12 anonim válasza:
Nem! Dehogy ciki!
Először talán kicsit furi lesz de könnyen meg lehet szokni:)
Hidd el nekem sem volt "ciki" amikor a derékig érő hajamat levágattam (hát éppenhogy)vállig érőre:)
Próbáld ki nyugodtan!;)
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves és biztató válaszokat!!:DD
2013. okt. 31. 17:14
10/12 anonim válasza:
Szerintem inkább megdicsérnek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!