Nem fognak cikizni a zuhanyzóban, ha körülmetélt vagyok?
Hali!
Én is voltam koleszos, és volt ott pár gyerek is, aki -- igaz kevés ilyen volt -- TKM-elt is volt. Ezen felül süket-néma is volt az egyik, ráadásul alacsony. Viszont magabiztos volt, és hamar elfogadták őt, mert olyan a személyisége, és mert jó társaság volt. Nem szólta meg senki, csak mert korábban TKM-elték, akkor is, ha az feltűnő volt, mert egy kissé elcseszték neki. Nem az számít, hogy milyen a farkad, ha normális és egészséges a személyiséged, felfogásod és az önbizalmad is.
Ha foglalkozol vele, az a viselkedéseden meg fog látszani, s másokat is le7séges, hogy a viselkedésed érdekelni fog, akkor esetleg azt hi7ik, hülye vagy, mert emiatt hülye helyzeteket ill. viselkedést alakítasz ki magadról, a többieknek EKKOR le7 ez max egy ürügy, hogy mittomén kiközösítsenek, vagy megalázzanak, akkor is, ha nem ez a FŐ OKA ennek. (Ez a fajta bezárkózós viselkedés alapvetően a fitymaszűkületesekre jellemzőbb, akik meg a szűkületük miatt szégyenkeznek. Ezért ne foglalkozz ezzel. :-) )
_ Mikor metéltek körül és most hány éves vagy?
_ Mi zavar/Miért zavar ez?
_ A körülmetéltség zavar téged, vagy más oka van a kérdésed feltevésének? Vagy esetleg félelmeid vannak vmiről?
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!