Körülmetélt fiu/férfiak szoktak kijárni naturista strandra? Ha igen, milyen arányban vannak a többiekhez képest?
Körülmetélt vagyok és jártam is kint már strandon, igaz nem gyakran. Nagyon ronda lett amúgy az én körülmetélésem, cikkcakkos, lyukak otthagyva stb. de a legrosszabb az a foltos makk, ami már 3-4 méterről látványosan undorító. De már nem vagyok kisgyerek és tudtam azt is, hogy a naturistáknál befogadóak és nem néznek ki semmiért. A körülmetélés egy nagyon undorító és barbár eljárás, emiatt nem NEKEM kell szégyellnem magam, hanem az orvosnak, aki a Heim Pál kórház fősebészeként ezt tette velem. A naturisták között összesen láttam egy vagy két embert, de nem egy zsúfolt strand volt.
Azért az kemény volt, amikor a gyerekek láttak és ledöbbentek rajta, pedig ők aztán látnak elég péniszt, amíg kint vannak a szülőkkel, egész nyáron. Ugye nekik a farkam pont fej, meg szemvonalban volt... de a következő nyáron már bőr fogja takarni a makkomat nekem is, ahogy a többségnek és (amikor nem szexelek) elfelejthetem végre ezt az egészet :(
milyen az a naturista strand? nudista?
és nem áll fel a péniszetek, ha ilyen strandra mentek?
A naturista és a nudista között kb annyi a különbség, hogy a nudista bárhol és bárki előtt vetkőzik és nem érdekli (ezt láthatjátok az Omszki tónál) és egymás hegyénhátán vannak, nagy sűrűségben.
A naturistáknak komoly elveik vannak (korábban nem is sejtettem, csak, amikor olvastam tőlük) amiben fontos szerepet játszik a természet, meg annak védelme és a természetben elmerülni... naturista kempingek elsősorban családok kedvelt helyei, nem nagy sűrűségben vannak az emberek, a perverzeket azonnal kidobják, vagy esetleg még előtte meg is verik. Vagy zsarukat hívnak rájuk...
A naturista strandokat és kempingeket leginkább onnan lehet megismerni, hogy megdöbbentően tiszták és nem lopják el semmidet. (Talán, mert nem is lehet zsebre vágni) :)
Amikor van több ember, akkor nem szokott senkinek se merevedése lenni, de amúgy ha valaki érzi, hogy mégiscsak van valami, akkor bemegy a vízbe, vagy ilyesmi :)
A kiskamaszoknak azért el szokták nézni az ilyesmit, meg általában mindenkinek, aki nem direkt másoknak merevíti :)
Utolsó: ez kissé beteg azért.... fiaival szemben ül le és a te péniszed nézi és közben merevedése lesz egy naturista strandon.... hm
Azért remélem, hogy a gyerekeden nem akarsz majd ilyet csináltatni, csak, mert neked jó lett, nyugtass meg
88%-os remélem nem gondoltad komolyan hogy megcsonkoltatod a gyereked ha szükülete lenne majd,úgyanis sok más megoldás is van,amivel megmarad a fityma és ha odafigyelsz rá,akkor nem lesz szükség metélésre.
De magyarországon nem gyakori a körülmetélt pénisz,zsidóknál hagyomány csak.De azzal sem értek egyet,ha valami egészséges,vagy megmenthető akkor nem szabad attól megfosztani.
De ezek szerint perverzek is járnak a naturalista strandra ha téged bámulva mervedése lett,szegény gyereke remélhetőleg nem válik perverzé majd ilyen apa mellett.
Igaza van az utolsónak.
Amúgy meg az a nő, aki támogatja a férfiak megcsonkítását, főleg pici korban, amikor még nem dönthet, hogy elvegyék a döntés jogát... na az ilyen nőnek kivágnám a csiklóját, hogy megtudja, milyen lehet
Pfujj de undorító az ilyen, hánynom kell ezektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!