Az a kérdés hogyha nem vagyok körülmetélve akkor kevesebb a spermám mennyisége? Befolyásolja a körülmetélt pénisznél a sperma mennyiségét?
Engem körülmetéltek, de ilyet nem tapasztaltam. Mivel a maszturbálás sok esetben fájdalmas tud lenni (hagyományos módon nekem is nyilván az, mert bőrhíd van a makkra, ami feszíti) ezáltal gondoltam már ilyenre én is, de ilyen nem lehet a háttérben.
Max a lelki eredete, hogy kevesebbek vagyunk :(
Próbáltam már természetesen, nem működött. Tudom, hogy nem kell ott lenniük, "csak" elkísérni, viszont már az elég sok, hogy tudniuk kell róla, valálosan égőnek érzem, hogy ilyenekről kell beszélnek, főleg, hogy neki, nem merem még mindig elmondani(nem tudom, hogy hol, hogyan, milyen szavakkal, mikor, stb.), pedig lelkileg már teljesen "kész vagyok" ettől a dologtól. Természetesen nem metéltetném magamat körül.
17:21
Nem kell erről részletesen mesélned, meg fogalmazást írni belőle, amit hangosan föl kellene olvasnod a házfelügyelő meg a szomszéd lányok előtt.
Szólsz anyádéknak, hogy urológiai problémád van, azzal el kéne menned az urológushoz, de ott se beszélgetni kell, kérdezni fog, te meg (kb igen/nem) válaszolni.
Arra vigyázz, hogy ne engedd a teljes körülmetélést, sok dokinak az a gyors, egyszerű megoldás. Ezzel sokat veszíthetsz. Én elveszítettem sokmindent :(
ROnda is lett és fájna is, ha mereven használnám, ez elég nagy csapás. Most fizetnék milliókat, ha vissza lehetne csinálni, csak ennyit mondok :(
Ezért mondom, hogy előre figyelj oda, a te testrészedről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!