Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én február elején voltam egy sráccal, de nem fekudtunk le, de felmerult bennem utána h esetleg keze által juthatott belém sperma. Azóta se voltam pasival. De terhességi tüneteim vannak. Ez lehet hogy hülye kérdés, de meglehet h igyis teherbe estem?
Figyelt kérdés
Már mindjárt utána fura alhasi fájdalmaim voltak, a menstruációm is késett, de aztán megjött. Azóta 2 alkalommal. De most hirtelen meghiztam (eddig mindigis nagyon vékony voltam), és jellemzőek a hangulatváltozások is. Ahogy számoltam, azota 10-11. hétben lehetnék, és épp ezek a tünetek a jellemzőek erre az időszakra terhesség alatt.2011. ápr. 23. 22:56
2/17 A kérdező kommentje:
hát nem, attól hogy lennék terhes, ha lenyeltem volna? kezén lehetett és ujjazott kicsit.
2011. ápr. 23. 23:10
3/17 anonim válasza:
elotte ráverte a kezére? amugy a spermium asszem elhal bizonyos ido után a levegon.
4/17 anonim válasza:
miért ne?? a kezére honnan került a sperma?nem irtad!
5/17 A kérdező kommentje:
igen, lehet volt a kezén. és szerintetek attól teherbe lehet esni?
2011. ápr. 23. 23:18
6/17 A kérdező kommentje:
hát h őszinte legyek, nem tudom pontosan, mert az egy fura szituáció volt... kerülhetett aa kezére ugy, mert fogta...de nem biztos. de félek, h mi van ha igen :S hozzá kell tennem, még lefekudni nem fekudtem le senkivel eddig.
2011. ápr. 23. 23:23
7/17 anonim válasza:
nem vagy terhes, azóta többször is menstruáltál. a hízás betudható pl annak hogy ideges vagy és emiatt zabálsz, vagy szimplán csak hormonális változás, mert esetleg olyan korban vagy.
de hogy megnyugodj vegyél egy terhességi tesztet: rossmannban/dmben 700-1000 Ftért kapható
8/17 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy terhes vagy, elég ritka, hogy terhesség alatt menstruációhoz hasonló vérzés van (néha megesik). De vegyél egy tesztet, hogy megnyugtasd magad. (Megemlíteném, hogy abortuszt a 12. hétig csinálnak Magyarországon... kivéve ha 18 alatt vagy, akkor a 18. hétig, azon kívül csak különleges indokkal.)
9/17 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem, mert az érdekes lenne ha épp egy ilyen kalandból lennék terhes, mikor még senkivel se fekudtem le ...
2011. ápr. 23. 23:38
10/17 anonim válasza:
sajnos ezért kellene a "kalandoknál" is 100%osan odafigyelni, hiába tombolnak a hormonok
gondolom te már megtanultad a leckét, és nem szeretnél mégegyszer így aggódni
de megeshet, hogy nincs szerencséd, nem irigyelnének akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!