Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én február elején voltam egy sráccal, de nem fekudtunk le, de felmerult bennem utána h esetleg keze által juthatott belém sperma. Azóta se voltam pasival. De terhességi tüneteim vannak. Ez lehet hogy hülye kérdés, de meglehet h igyis teherbe estem?
10:47
A szüzességet nem attól veszti el valaki, hogy átszakad-e a szűzhártyája XD
azt elszakíthatja lovaglás, gimnasztika, tampon, de attól még szűz marad az illető
illetve vannak olyan nők akiknek el se szakad az első szexuális aktus során, mert lehet elég tágulékony is, és függ ugye a partner méreteitől meg óvatosságától is
úgyhogy szűzhártyából nem lehet megmondani, hogy szűz-e valaki
Ha elvi kérdést csinálunk a szüzességből, akkor igazad van. De fizikailag akiben már járt valami, az nem szűz :D
Mellesleg ha elvi kérdés, akkor a kérdező már tuti nem szűz, merthogy pettingelt valakivel. Elvek, ugye? :D
17:09
Tehát az összes férfit akit még nem kurt@ak seggbe szűz?
Jah és ha egy szűz lány tampont hasunál akkor már nem is szűz?
Vagy ha elmegy egy nőgyógyászati vizsgálatra, és hüvelyi úton megvizsgálják, akkorse szűz?
Mondom fogalomzavar.
Az nem szűz, aki már lefeküdt valakivel, legyen az férfi vagy nő. A szexet meg csak tudod mi.
Pettingtől még szűz marad, de azt lehet rá mondani, hogy nem ártatlan, mert az tuti nem. Pettingnek épp az a lényege, hogy nem fekszenek le XD
Az meg mindenkinek a maga eldöntendő véleménye, hogy milyen erkölcsösnek tart valakit, aki pettingelt már, ahhoz képest aki szexelt is.
Egyébként onnan lehet tudni, hogy petting az nem szex, hogy nem tudsz kapni tőle HIVet :D (Mármint normális körülmények között, ilyen bdsm meg hasonlók ahol vér is serken, vagy hogy ilyen meg olyan seb van vagy csinálnak a másikon nah...)
nekem az történt hogy belevertem a farkam a dunába pesten , és mikor
mentünk a duna-deltához romániába volt 1 kisgyerek aki ugyanojan volt mint én. szerintem valaki megmosta a punciját a folyóba vagy ijesmi lehetett ... lényeg a lényeg büszke apa vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!