Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Én február elején voltam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én február elején voltam egy sráccal, de nem fekudtunk le, de felmerult bennem utána h esetleg keze által juthatott belém sperma. Azóta se voltam pasival. De terhességi tüneteim vannak. Ez lehet hogy hülye kérdés, de meglehet h igyis teherbe estem?

Figyelt kérdés
Már mindjárt utána fura alhasi fájdalmaim voltak, a menstruációm is késett, de aztán megjött. Azóta 2 alkalommal. De most hirtelen meghiztam (eddig mindigis nagyon vékony voltam), és jellemzőek a hangulatváltozások is. Ahogy számoltam, azota 10-11. hétben lehetnék, és épp ezek a tünetek a jellemzőek erre az időszakra terhesség alatt.
2011. ápr. 23. 22:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát mostmár mégjobban fogok figyelni ilyen szituáciokban. mostmár nem csak a szüzességemet fogom jól meggondolni h kinek adom és mikor... hanem legaprobb dolgokat is. De akkor ugye ténleg nem valoszinu h terhes lettem? nyugtassatok meg :D
2011. ápr. 23. 23:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha azóta 2x megjött, akkor szinte esélytelen, hogy terhes legyél. Ha serdülőkorban vagy, akkor a hangulatingadozás is érthető lehet, bár arra azért figyelj oda, mert sok tini lesz depressziós úgy, hogy nem is tudja, mi a baja, csak rosszul érzi magát...
2011. ápr. 26. 10:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért az is kérdés még, hogy ez a dolog hogy is történt pontosan. Mert ha szűz voltál és ő az akár spermás ujjával nem hatolt beléd, akkor KIZÁRT, hogy terhes vagy. Ha megujjazott, akkor lehet rá esély, de akkor már szűz sem vagy feltétlenül - bár nem biztos, hogy átszakad a szűzhártya egy ujjazástól, de lehetséges (ha vérzett, akkor tuti).
2011. ápr. 26. 10:47
 14/17 anonim ***** válasza:

10:47

A szüzességet nem attól veszti el valaki, hogy átszakad-e a szűzhártyája XD

azt elszakíthatja lovaglás, gimnasztika, tampon, de attól még szűz marad az illető

illetve vannak olyan nők akiknek el se szakad az első szexuális aktus során, mert lehet elég tágulékony is, és függ ugye a partner méreteitől meg óvatosságától is

úgyhogy szűzhártyából nem lehet megmondani, hogy szűz-e valaki

2011. ápr. 26. 12:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha elvi kérdést csinálunk a szüzességből, akkor igazad van. De fizikailag akiben már járt valami, az nem szűz :D

Mellesleg ha elvi kérdés, akkor a kérdező már tuti nem szűz, merthogy pettingelt valakivel. Elvek, ugye? :D

2011. ápr. 26. 17:09
 16/17 anonim ***** válasza:

17:09

Tehát az összes férfit akit még nem kurt@ak seggbe szűz?

Jah és ha egy szűz lány tampont hasunál akkor már nem is szűz?

Vagy ha elmegy egy nőgyógyászati vizsgálatra, és hüvelyi úton megvizsgálják, akkorse szűz?

Mondom fogalomzavar.

Az nem szűz, aki már lefeküdt valakivel, legyen az férfi vagy nő. A szexet meg csak tudod mi.

Pettingtől még szűz marad, de azt lehet rá mondani, hogy nem ártatlan, mert az tuti nem. Pettingnek épp az a lényege, hogy nem fekszenek le XD

Az meg mindenkinek a maga eldöntendő véleménye, hogy milyen erkölcsösnek tart valakit, aki pettingelt már, ahhoz képest aki szexelt is.

Egyébként onnan lehet tudni, hogy petting az nem szex, hogy nem tudsz kapni tőle HIVet :D (Mármint normális körülmények között, ilyen bdsm meg hasonlók ahol vér is serken, vagy hogy ilyen meg olyan seb van vagy csinálnak a másikon nah...)

2011. ápr. 26. 18:19
 17/17 anonim ***** válasza:
57%

nekem az történt hogy belevertem a farkam a dunába pesten , és mikor

mentünk a duna-deltához romániába volt 1 kisgyerek aki ugyanojan volt mint én. szerintem valaki megmosta a punciját a folyóba vagy ijesmi lehetett ... lényeg a lényeg büszke apa vagyok...

2012. aug. 22. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!