Részlegesen körülmetélt péniszről hol találok képeket?
Pl. itt.
>> [link]
De ha már RKM-eltek, akkor te is beavat6nál a részletekbe! Uis elég sokan keresnek meg >>priviben ezzel az igényükkel, de mivel mindenki csak addig érdekelt egy kölcsönös együttműködésben, amíg segítséget kapnak/segítek nekik, utána meg nagy ívben baxnak a többire vagy a segítőre, így aztán igencsak minimális az esély arra, hogy érdemi információkhoz jut6 az ember, akár a többi segélykérő, akár én!
Ha részedről oké egy együttműködés a témában, úgy keress meg légy szíves >>priviben, és adj MSN-t is! Köszönöm, ha megtixtelsz ezzel.
Erre az oldalra, amit fent belinkeltem neked, én is csak tökvéletlenül akadtam rá, hosszas keresés után, úgy becsüld meg! :-o
Üdv: EE
>...
Grafikusan pedig így néz ki:
>> [link]
>> [link]
Ezt még az előbb belinkelt oldal egy másik cikkében találtam, ami talán még petyhüdt állapotában talán Részlegesen KörülMetéltnek (RKM-eltnek) mond6ó:
>> [link]
És további képek RKM-elt péniszekről, amikre most így ráleltem pluszban, hogy azt a legelőször belinkelt oldalt felfedeztem,...:
>> [link]
>> [link]
>> [link]
˙
Várom reagálásodat, és ha valaki (AKÁRKI) akit RKM-eltek, vagy a közeljövőben RKM-elni fognak, AKÁRMIKOR (akár mostanában, akár az elkövetkezőkben) olvassa ezt a felhívásomat, és hajlandó velem...
> együttműködni, megosztani az RKM-elése ELŐTTI ill. UTÁNI állapotokat, beszámolóit, esetleg...
> engedni, hogy figyelemmel kísérjem a később bekövetkező RKM-elési procedúráját, beavatkozását, rákészülését, gyógyulását,...
...akár jó minőségű képes és videós,
...akár részletes, mindenre kiterjedő beszámoló formában, az legyen szíves írjon rám >>priviben, emlékeztessen, hogy ez ügyben keres, és adjon meg egy SkyPE-/MSN-elér7őséget! Előre is köszönöm, de nemcsak az én nevemben, hanem azokéban is, akiknek ezzel esetleg segí7!
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!