Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cicanacit hordhat fiú?

DanteSoS kérdése:

Cicanacit hordhat fiú?

Figyelt kérdés
Egy csaj szerint nekem jól állna a cicanaci elgondolkodtam a kijelentésén utána néztem neten azt láttam vannak direkt férfi cicanacik is szóval érdekelne a véleményetek egy fiú hordhat cicanacit?
2014. márc. 11. 16:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
úgy érted abban a leirt ruházatban?
2014. márc. 11. 19:22
 12/24 anonim ***** válasza:
jaja
2014. márc. 11. 19:23
 13/24 A kérdező kommentje:
hát ahhoz még bekéne szereznem acicanacit ez az össze állitás egy csaj ötlete volt de még nem kiviteleztük
2014. márc. 11. 19:24
 14/24 anonim ***** válasza:
67%
Ugye most viccelsz, hogy csak magába cicanacit akarsz hordani? Nem szoktál véletlen szivárványszínű zászlót lobogtatni az Andrássy úton?
2014. márc. 11. 21:26
 15/24 A kérdező kommentje:
te meg véletlen nem vagy egy homofób gasiszta? csak mert a kommentedből annak tűnsz és leirtam szépen egy ruha össze állitást nem csak simán cicanacit amúgy is nem kéne egy előitéletes bunkónak lenned
2014. márc. 11. 21:56
 16/24 anonim ***** válasza:

Természetesen igen.

[link]

2014. márc. 11. 22:23
 17/24 anonim ***** válasza:
35%

Idézlek: "piros hosszú szárú converse cipő fekete cicanaci piros flanel ing hosszú ami lelóg fenékig felgyűrt ujakkal"

Ebbe én nem látom a farmert, a nadrágot stb. csak hogy cicanaci. Amíg valaki négy fal között kardozik, tegye, de ha komolyan egy szál cicanaciban akar flangálni, az több mint sok. Jobb esetben nevetség tárgya lesz, rosszabb esetben kezelésbe veszi egy csúnya, előítéletes, bunkó, homofób fasiszta...

2014. márc. 11. 22:31
 18/24 A kérdező kommentje:
az eyg szál cicanaci azt jelenti se cipő se felső se semmi csak cicanaci te retardált
2014. márc. 11. 22:36
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

Farmer alá télen teljesen rendben van, de önmagában ne hordd, ha jót akarsz magadnak..abszolút nem férfias.

Persze a Te dolgod, de nekem nagyon nem jön be.

24N

2014. márc. 12. 01:11
 20/24 anonim ***** válasza:

Persze hogy hordhatsz, de attól függ hogyan hordod:

Nadrág alá oké.

Sporthoz is oké, önmagában is. Ha nagyon vékony átlátszó, akkor esetleg ráveszel egy rövid sortot.

Hétköznapra viszont nem megszokott látvány, sokaknak furcsa lesz.

2014. márc. 12. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!