35 ev koruli anyukak ti felvennetek ezt a ruhat?
Elnezest kerek de azert irtam ebbe a kategoriaba a kerdest mert a divatnal altalban fiatalabbak vannak de itt tobb hasonlo koru anyuka akkarcsak en. Nagyon tetszik nekem ez a ruha de 35 eves vagyok es nem tudom, hogy megmerjem-e venni vagy sem. Karacsonyra kaptam erre a weboldalra egy ajandek utalvanyt es nezegetek most magamnak par dolgot. Inkabb az aljan a "fodor" szeruseg miatt kerdem. Szerintetek?
Wow, nagyon jól néz ki, nekem csak a színe nem tetszik.
Vörösben, vagy más élénk színben venném meg, ha magamnak választanám.
32 vagyok, ez még nem 70 év, nyugodtan öltözz te is csinosan!
Koszonom szepen anyukak az oszinte valaszokat. 171 magass vagyok es 57 kilo. Szerintem normal testalkat. A ferjem is azt mondta, hogy nyugodtan rendeljem meg es ha megsem tetszik akkor visszakuldjuk. Mert ugye lehet mason nagyon jol nez ki aztan rajtam meg... :) Nevetnem kell mert o is pont azt mondta, hogy nincsen-e mas szinben csak ilyen "vereb szurke"? :) Sajnos nincs. A szivem vagya egy fekete-zold ruha volt igazan csak sajnos az dragabb es nem akarok az utalvanyra meg pluszba rafizetni.
Amugy ez a fekete-zold:
Koszonom megegyszer mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!