Újdonsült anyukák vagy kismamák, mi lehet hasznos ajándék egy közelgő baba születésére? Bővebben lenn.
A jövendőbeli szülők áprilisban/májusban tartják az esküvőjüket, és arra gondoltam hogy esetleg egy a babára nézve hasznos dolgot vennék (20.000-30.000 ft értékben) és pénz helyett az esküvőn azt adnám át.
De nem tudom őszintén hogy mit találnék ilyen árban ami még hasznos is lenne. Egyre gondoltam eddig, a kocsiba gyerekülésre, de nemtudom...
Ötletek?
Én az esküvőre inkább a párnak vinnék ajándékot.
Viszont ha te a babának szeretnél, akkor egyeztess a szülőkkel, hogy ők mit szeretnének. Lehet, hogy az a babakocsit amit kinéztek ahhoz van autósülés, vagy teljesen másfajtát gondoltak volna.
A gyerekülésre kb. 1 év múlva lesz szükségük, én ezt nem választanám.
Mi a barátnőméknek egy bababoltban beváltható 20.000 Ft-os ajándékutalványt vettünk, aminek nagyon örültek, mert azt vettek rajta, amit akartak.
De az ha kerek perec rákérdezek hogy mi kéne a gyereknek nem jön ki furán ? :-??
Azért gondoltam hogy inkább a gyereknek valami hasznosat venni mert rá max két hónapra már meg is születne és feltételeztem hogy inkább jobban örülnek egy olyasminek ami a gyerekkel kapcsolatos mint pl egy tányérszettnek vagy csésze szettnek... :D
Amikor mi házasodtunk nagyon sokan megkérdezték, hogy mit szeretnénk az esküvőre?
Ezt nyugodtan megkérdezheted, semmi gáz nincs benne. Legalább kiderül, hogy a gyereküknek szeretnének e ajándékot vagy maguknak.
Én is rákérdeznék. Egyébként a kettőt össze is lehet kötni, ami mindenkinek jó. Ilyen lehet egy aprító készlet (botmixer és társai), ami nagyon hasznos a hozzátáplálás időszakában, de később is használható. Pl. egy ilyen: [link]
De előtte megkérdezném. Ez manapság nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!