Miért nem ajánlott erdei sétára a magassarkú cipő?
Mert egyszerűen nem jó és kész. Én vidéki vagyok, én már mindenféle cipőben jártam erdőben, mezőn, meg tudja a fene hogy hol még.Elhiheted, akármilyen sarka van, irtó rossz lesz.Még nyáron talán elmenne...de ilyenkor? Áhh. Kész öngyilkosság =D
Ha nem akarod hogy kitörjön a nyakad/lábad/kezed/egyéb testrészed, inkább válassz valami mást.
Mert rálépsz egy ágra, kőre és már ki is ment a bokád.
Azon kívül nem értem, divatbemutatózni mész, vagy erdőt járni? Miért akarsz ragaszkodni a magassarkúhoz?
Azért mert k.rva vicces látvány,ahogy csetlesz-botlasz egy 10 centis magassarkúban a mohák,kövek,gyökerek,erdei patakok között...
Iszonyat kényelmetlen benne még a Váci utcában is órákig korzózni,nemhogy akkor,amikor egy emelkedőn vonszolod magad felfelé.
Vegyél egy túracipőt,edzőcipőt,tornacipőt és abban túrázz! A magassarkút meg vedd fel a plázába a shoppingoláshoz!
Utolsó vagyok!
Egyébként meg írhatnak itt neked bármit,ha akarod,úgyis felveszed :-)
Egyszer régen nekem is sikerült magassarkúban menni, nem gondoltam, h túrázni fogunk.
Viszont az sem tűsarkú, hanem teli magassarkú volt, ilyesmi sarokkal:
Ezekben tényleg stabilan lehet járni és nem süllyed, a gallyakra lépve sem estem el, viszont a hegyről lefelé nagyonsz@r volt jönni, mert lejtett és a cipőben is "lejt" a talp.
El tudom képzelni,hogy milyen jellegű csaj vagy te...:S
Egy kis plázacica,aki ráadásul tök hülye is,mert nem tudja felfogni,hogy az olyan stílusú cipők egyszerűen nem az erdőbe,meg túrázáshoz valók,mert az ember egyszerűen hülyén néz ki benne és tényleg veszélyes is!
De úgyis abban ész amiben akarsz,de ha kitöröd valamidet,akkor ne rinyálj,mi megmondtuk és akkor csak magadat hibáztathatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!