Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek se vegyem fel ezt...

Szerintetek se vegyem fel ezt a bikinit?

Figyelt kérdés

Nem most vettem de a héten megyünk fürdeni és nem tudok a héten már venni újat ez meg annyira rossz szerintem ,a cicimen olyan furcsán áll akárhogy igazítom tiszta gáz a fenekemen se jó nem bírom ezt a normál bugyisat.

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 19. 09:38
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
na igen a fehérben meg éppen hogy takarja a cicim nem tudom miért mikor megvettem jónak tűnt mondjuk az már 2 éve volt.
2013. jún. 19. 10:16
 32/48 anonim válasza:

Nagyon jó kis seg.ged van:)

Szerelmes lettem:D

2013. jún. 19. 10:19
 33/48 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó áll.
2013. jún. 19. 10:19
 34/48 anonim ***** válasza:
2 éve.... hát ha ez megnyugtat nekem évente kell uj fürdőruhát vennem :D
2013. jún. 19. 10:22
 35/48 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nagyobb méret jobb lenne.. olyan mintha rég kinőtted volna.
2013. jún. 19. 10:22
 36/48 anonim ***** válasza:
úristen, de gyönyörű alakod van!!! Én nő vagyok, de elismerésem! Elárulod, mit sportolsz? Ja, a témához, az alsója jó a fehérnek, a felsője kicsi, 1-gyel nagyobb kosár kell!
2013. jún. 19. 10:34
 37/48 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jól áll, bár én az életben nem vennék fel ilyen bikinit, jobban szeretem a letisztultabbakat. De olyan vegyél fel, amelyik neked tetszik!
2013. jún. 19. 10:45
 38/48 anonim ***** válasza:

Ha leirnam, hogy az elso nekem a lila szin es a kis csillogo kovek miatt nem tetszik, nem sokat szamitana, mert csak egy velemeny a sok kozul... az meg ugye kit erdekel?!

A masodik meg kicsinek tunik felul: ugrasz benne egy bombat, es a melleid dinamikusan tavoznak a melltartobol.

Szoval inkabb azt irom, hogy szerintem azt vedd fel, amelyikben jol erzed magad es nem kenyelmetlen. Vagy szerezz be egy ujat, ha van ra lehetoseged!

2013. jún. 19. 11:06
 39/48 anonim ***** válasza:
A fehér nagyon gáz, azt tényleg ne vedd fel. A lila viszont egész jó, de egy picit akkor is összébb húzhatnád elől, mert még véletlenül kivillan a bimbód.
2013. jún. 19. 11:08
 40/48 anonim ***** válasza:
hát választhattál volna valami ízlésesebb darabot is.
2013. jún. 19. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!