Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek se vegyem fel ezt...

Szerintetek se vegyem fel ezt a bikinit?

Figyelt kérdés

Nem most vettem de a héten megyünk fürdeni és nem tudok a héten már venni újat ez meg annyira rossz szerintem ,a cicimen olyan furcsán áll akárhogy igazítom tiszta gáz a fenekemen se jó nem bírom ezt a normál bugyisat.

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 19. 09:38
1 2 3 4 5
 21/48 anonim válasza:
ma 09:53 vagyok.Nem utolsóra gondoltam,hanem Nárcisztikus besavanyodott miss ronda pitsára:D
2013. jún. 19. 10:00
 22/48 anonim ***** válasza:

nem teljes bugyis hanem fél tanga...

mellesleg kicsi rád a felső része azért nem tudod jobban összehuzni

2013. jún. 19. 10:01
 23/48 A kérdező kommentje:

Itt egy kép a fehér bikinimről de ez még gázabb szerintem ezt amúgy is csak itthon hordom:

[link]

[link]

Mondjuk a cicimen jobban áll csak itt szarul kötöttem meg .Ez jobb v a másik?

2013. jún. 19. 10:03
 24/48 anonim ***** válasza:

A mellet majdnem kiesik belőle, egy rossz mozdulat, és már kint is van. A fenekedre meg nagy, láttam már sok olyat, hogy csajoknak belehetett látni hátul vagy alul, az nagyon ciki. Úgyhogy ha tényleg nem tudsz másban menni, akkor folyamatosan igazgathatod a melltartót és a bugyit is. Hát sok szerencsét..! :D

20l

2013. jún. 19. 10:04
 25/48 anonim ***** válasza:
A fehér jobb, bár a melled ebből is majdnem kiesik :D
2013. jún. 19. 10:05
 26/48 anonim ***** válasza:
Most pontosan mi is a bajod? :D
2013. jún. 19. 10:06
 27/48 anonim ***** válasza:
Szerintem tejesen jó. A fazonja és a színe is tetszik. Először azt hittem, hogy valami igazi mamabugyis megoldás lesz, de nem, ez teljesen korrekt.
2013. jún. 19. 10:07
 28/48 anonim ***** válasza:
Nekem mind a kettő tetszik. A fehérben viszont készülj fel, hogy mindenki a hátsód fogja bámulni. MMM, pont az ideálom :P.
2013. jún. 19. 10:08
 29/48 anonim ***** válasza:
mi ezen a rossz? :o
2013. jún. 19. 10:10
 30/48 anonim ***** válasza:
miért nem kombinálod a kettő? a fehér fölsöje a másik alsoja... bár a fehérnek is kicsinek tünik a felső része, de nem annyira mint a másiknál...
2013. jún. 19. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!