Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek se vegyem fel ezt...

Szerintetek se vegyem fel ezt a bikinit?

Figyelt kérdés

Nem most vettem de a héten megyünk fürdeni és nem tudok a héten már venni újat ez meg annyira rossz szerintem ,a cicimen olyan furcsán áll akárhogy igazítom tiszta gáz a fenekemen se jó nem bírom ezt a normál bugyisat.

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 19. 09:38
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Jó kis tested van.
2013. jún. 19. 09:49
 12/48 anonim ***** válasza:
Jól áll. De ha kényelmetlen, nem érzed jól magad benne, akkor neved fel, amúgyis elég ótvar az a bikini. :D
2013. jún. 19. 09:51
 13/48 anonim ***** válasza:
Tényleg elég fura ez a fürdőruha.. De amúgy meg nagyon jó tested van, szóval neked minden jól áll.
2013. jún. 19. 09:52
 14/48 anonim ***** válasza:

Nem értem mi bajod ezzel, szerintem teljesen jó áll.

Azt az egy alkalmat kibírod benne aztán ha van időd veszel másikat majd.

2013. jún. 19. 09:52
 15/48 anonim válasza:
Utolsóra ne hallgassál kérdező,egy szánalmas irigykedő pitsa.Semmi baj ezzel a bikinivel,csak annyira formás a tested,ami neki nem adatott meg hogy valamibe muszáj volt bele kötni neki:D
2013. jún. 19. 09:53
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

"pffff. alig kezdődött el a nap, máris itt az első önbizalomhiányos lány.

szerintem ezzel a bikinivel nincs semmi gond. ahogy a lánnyal is csak a figyelemfelkeltés és/vagy önbizalomhiány."

Sztem is csak ezért írogatnak ki ilyen kérdéseket. Az a célja,h jöjjön minimum 5-6 "de dögös vagy" típusú komment.

2013. jún. 19. 09:54
 17/48 anonim ***** válasza:
Szerintem tök mindegy mit veszel fel. Jó az alakod, szóval ez a ruci is okés. Ha nem érzed jól magad így akkor inkább azért változtass.
2013. jún. 19. 09:55
 18/48 anonim ***** válasza:
Legalább jobban barnulsz majd.
2013. jún. 19. 09:56
 19/48 anonim ***** válasza:
OFF:Ja, Nárciszka Drágával ne foglalkozzatok, azt olvasta vhol,h menő, ha egy nő olyan, mint egy kamionsofőr, és mindenkinek beszólogat. Más kérdésnél is ezt játssza.
2013. jún. 19. 09:56
 20/48 anonim ***** válasza:
Találkozzunk és fel ne vedd ezt a bikinit sem!!!!!!! Gyönyörü vagy!
2013. jún. 19. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!