Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14 éves unokahúgomékhoz mment egy szexologus és nem meri elmondani az anyjáéknak de nekem se onnan tudom hogy megirta mailba hogyan vegyem rá hogy elmondja?
most azt kéne elmondani, hogy ment?
egyáltalán minek? meg egyértelmű, hogy megy, szinte minden iskolában tartanak előadásokat ilyen korú gyerekeknek
szerintem sem feltétlen közölni a szülőkkel...azon kívül hogy meghallgatják az "élménybeszámolót" nem igazán tudnak mit kezdeni...minden 8.-os osztályban tartanak egy előadást a szexről, a nemibetegségekről, sajna ez így van rendjén! Mert sok családban ilyenekről nem mertnek vagy nem akarnak a szülők beszélgetni...ennyi.
Ha akarja elmondja, ha nem akkor nem.
Szerintem te ebbe ne szólj bele, az ő dolga.
igazából nem minden 8.-os osztályban, nekünk sohasem tartottak ilyen előadást a szexről, max. talán 6.-ban vagy 7.-ben bejött egy nő, aki a menstruációról beszélt nekünk 45 percig. de ennyi volt.
egy 8.-os lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!