12-14 évesek! Hogy néztek ki a suliban?
Érdekel a ruha, haj, smink, kiegészítők, és minden egyéb! :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszi mindenkinek! :) Hasznos válaszok, megy majd a zöld kezecske!
Viszont nem akarok vitát itt a sminkelésből, szóval lécci..
Utolsónak gratulálok... xd
Ruha: Egyszínű vagy feliratos póló, kardigán/cipzáros pulcsi, csőfarmer, és tornacipő/csizma
Haj: Általában kiengedve hordom, ritkán lófarokba vagy hajpánttal hátrafogva. Meg néha a frufrumat hullámcsattal eltűzöm
Smink: szempillaspirált használok és szájfényt:)
Kiegészítő: sálat nagyon sokszor hordok, plusz ezüstnyaklánc amit szinte sosem veszek le
Köröm: Nem festem:)
14/L (:
ruha: slim farmer, egyszínű galléros póló, fekete bőrcipő
haj: rövidre van vágva a hajam
kiegészítők: karkötő, nyaklánc
egyéb: alapozó
15/F
csőgatya, többféle szinű van . áltlába a rózsaszint meg a kéket hordom ,de néha a virágmintásat. felsőnek általába feliratos vagy figurásat hordok de van amikor csak egy toppot veszek fel ,rá a szegecses pulcsim és a bördzsekim :)
cipőnek tornacipő,balerina, vagy magasitott balerina (6cm a sarka ,telitalpu) .
hajamat általába kiengedve hordom ,néha vasalom ,néha göndöritem vagy magasan cofba kötöm.
a jobb kezemen egy ezüstkarkötö van ,és egy ezüstgyürű, a bal kezemen meg ilyen gumikarkötö
körmeim általáb pasztell szinűek de van amikor pink , fekete vagy kék
sminknek csak szempillaspirál és halvány rózsaszin szájfény . kb ennyi :) 13
Ruha: csőgatya,tornacipő/csizma/néha magassarkú,póló,kardigán/pulcsi,
Haj: Szinte mindig kiengedve hordom,vagy vasalom vagy göndörítem,csak ritkán van copfba.
Smink: ha van pattanásom akkor korrektor+tus,szempillaspirál
Kiegészítők: Nyakláncot szinte soha nem hordok,gyűrűt is csak néha,karkötő viszont mindig van rajtam.
Köröm: műkörmöm van,általában francia:)
15l
Ruha: Farmer, póló általában valami egyszerű, valamikor kicsit feltűnő (strasszköves, meg ilyesmi). Cipő meg egy egyszerű fekete, kerek talpú.
Smink: nem sminkelek, maximum néha-néha parfümöt fújok magamra.
Kiegészítő: vékony, színes sál, öv, vmi ilyesmi.
Köröm: nem festem.
Amúgy elég változóan öltözöm. valamikor csajosan, valamikor sportosan, valamikor meg ilyen lazán.:D
Ruha: csőfarmer:kék,fekete,bordó,lila,krémszínű és szürke színekben. Cipő: télen amikor suliba megyek csizma,máskor sima cipő,de a suliban mindig átveszem,mert szerintem nem egészséges,ha órákig nem szellőzik a lábad! Felső:színes pólók,ingek,blúzok Pulcsi:általában egyszínű és kötött,néha sportosabb jellegű.
Haj:hosszú barna hajam van,és általában összegumizom,mert zavar ha a szemembe lóg.
smink:nincs
Fülbevalót hordok,néha karkötő,vagy nyaklánc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!