Nagyon sokan emonak néznek, pedig egyáltalán nem vagyok az, ti hogy viseltétek ezt, ha volt ilyenben részetek, vagy mit javasoltok?
Fekete cuccokban járok, metal zenét hallgatok (black, death, stb...)de emonak néznek...
Nem tudok mit tenni, igaz, a hajam még nem hosszú, viszont nem is lóg a szemembe egyáltalán (habár szél fújáskor el kell fedni, mert ilyen gagyi fázisban van)
szóval hogy küszöböljem ezt ki? Vagy egyszerűen szarjam le ki mit gondol, mint eddig? vagy ti mit csináltatok ezzel?
Életkort nem írtál, szóval vagy növessz szakállat, vagy ha még fiatal vagy hozzá akkor okíts ki mindenkit. Nyugodtan tarts nekik egy gyorstalpalót arról, hogy mi az emo és mi vagy te. Elég oktondi, MusicTV által lebutított kis médiamajmok lehetnek, ha még ennyit sem tudnak a világról. Az ilyenekre aztán igazán ráfér néha egy kis felvilágosítás, hátha utána gondolkozni is elkezdenek.
F/20 Egy szakállas metállat.
17 felett vagyok.
Ezeknek hiába beszélek amúgy, nem érdekli őket, szellemileg alultápláltak, nem nőttek még fel agyilag...
Szóval inkább nem foglalkozok velük.
Szakállt majd akarok, csak később.
ne foglalkozz velük, semmi közük hozzá.
én is szeretem a feketét, engem is mondtak már emonak. ez az ő tudatlanságuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!