Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A férjem szeretné, ha nőiesebb...

A férjem szeretné, ha nőiesebben öltözködnék otthon. Szerintetek hogyan lehetne?

Figyelt kérdés

A férjemmel 6 éve vagyunk együtt, nemrég házasodtunk össze. Eddig nem volt gondja azzal, hogy fiúsan öltözködöm, néha még az utcán, munkába is, de itthon főleg - ez azt jelenti, hogy itthon pl férfi melegítőnadrágaim is vannak, L-esek, XL-esek (én 160 cm vagyok és 58 kg). Nem tehetek róla, azokban érzem jól magam, imádom, ha lötyög rajtam a gatya :). Ehhez jött hozzá az is, hogy mióta együtt vagyunk, előszeretettel hordom a pulóvereit, amelyek tényleg semmit nem mutatnak belőlem. Itthon így érzem jól magam, és eddig nem gondoltam, hogy erőlködnöm kellene, hogy bárkinek is tetszem itthon.

De a férjem mostanság említette, hogy örülne neki, ha nőiesebben öltözködnék. Én erre azt mondtam, hogy pl farmerban nem tudok itthon lenni, mert az szűk, és nem tudok benne ülni huzamosabb ideig (márpedig itthon a pihenés nagy részében ülök, nem?) meg hajolgatni takarításnál. Szóval kényelmetlen.

De akkor mégis mit vegyek fel, ami nőiesebb itthonra? A szűk melegítőalsók nem állnak jól, sajna nagyon combos vagyok, és nem érzem jól magam bennük. Arra gondoltam, ilyesmi szóba jöhetne, ami ezen a csajon van (Penny a BBT-ból):

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=i5U..

Bővebb, de mégis csajszis gatya, vidám színek, minták, és szűk felső/pulcsi. Ebben benne lennék :)

Vagy nektek milyen ötletetek van?

Olyat légyszi ne írjatok, hogy "jujj, micsoda dolog már, hogy a férjem meg akar változtatni". 6 év hosszú idő, megértem, ha vágyik egy kis változatosságra, meg szeretne csinosabban látni, nem a lengedező, férfi cuccaimban. Szóval én benne vagyok, és nem is esik nehezemre. Csak épp nem tudom, mit vehetnék fel.

Linkeljetek képeket bátran!

2013. jan. 17. 20:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
79%

"felszínes buta primitív szarok"

egy ilyen után minket nevezel primitívnek?

most írnék egy szép hosszú hozzászólást arról, hogy mennyire nincs igazad és rosszul látod a dolgokat, esetleg beleírnám, hogy az én kapcsolatomban hogy mennek a dolgok, de úgyse fognád fel, szóval nem koptatom a billentyűzetet :) szívből remélem hogy találsz egy olyan nőt aki valami csoda folytán a lelkével fog felizgatni ;)

2013. jan. 19. 00:59
 22/23 A kérdező kommentje:

A kis pukkanccsal ne foglalkozzunk :). Túl sok a szabadideje.

Köszi a biztatást és a sok ötletet! Voltam tegnap vásárolni, és bár nem ezeket akartam venni alapvetően, mégis rátok hallgattam inkább :), így leggingseket vettem. 2 feketét, és egész csini vagyok bennük. Hát combos vagyok, de mit kezdjek ezzel? Sportolok, diétázom, igyekszem javítani az alakomon, csak egyéb egészségügyi okok miatt rettentő lassan megy. A férjemnek amúgy meg plusz 5-6 kilóval is tetszettem, szóval ő örül a leggingsnek, csinosnak talál benne.

Szóval vettem 2 fekete leggingset, 2 hosszú ujjú felsőt, és 2 lazán kötött, vagy inkább horgolt pulcsit, ami ilyen bő, laza fazonú, de csajszis. Valami ilyesmi:

[link]

Csak én hosszú ujjút veszek fel alá, mivel hideg van, és persze nem vagyok olyan csinos, mint a nő a képen :P. De a lényeg, hogy tetszik a férjemnek :)

Köszi az érdeklődést és az ötleteket!

2013. jan. 19. 10:02
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Tök jól hangzik, örülök, hogy sikerült jó kis holmikat találnod :) Egyébként Tezenis, Intimissimi, Calzedonia boltokban nagyon jó otthoni holmik vannak, ezeket is ajánlom, főleg, hogy most leárazás van.
2013. jan. 19. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!