Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A férjem szeretné, ha nőiesebb...

A férjem szeretné, ha nőiesebben öltözködnék otthon. Szerintetek hogyan lehetne?

Figyelt kérdés

A férjemmel 6 éve vagyunk együtt, nemrég házasodtunk össze. Eddig nem volt gondja azzal, hogy fiúsan öltözködöm, néha még az utcán, munkába is, de itthon főleg - ez azt jelenti, hogy itthon pl férfi melegítőnadrágaim is vannak, L-esek, XL-esek (én 160 cm vagyok és 58 kg). Nem tehetek róla, azokban érzem jól magam, imádom, ha lötyög rajtam a gatya :). Ehhez jött hozzá az is, hogy mióta együtt vagyunk, előszeretettel hordom a pulóvereit, amelyek tényleg semmit nem mutatnak belőlem. Itthon így érzem jól magam, és eddig nem gondoltam, hogy erőlködnöm kellene, hogy bárkinek is tetszem itthon.

De a férjem mostanság említette, hogy örülne neki, ha nőiesebben öltözködnék. Én erre azt mondtam, hogy pl farmerban nem tudok itthon lenni, mert az szűk, és nem tudok benne ülni huzamosabb ideig (márpedig itthon a pihenés nagy részében ülök, nem?) meg hajolgatni takarításnál. Szóval kényelmetlen.

De akkor mégis mit vegyek fel, ami nőiesebb itthonra? A szűk melegítőalsók nem állnak jól, sajna nagyon combos vagyok, és nem érzem jól magam bennük. Arra gondoltam, ilyesmi szóba jöhetne, ami ezen a csajon van (Penny a BBT-ból):

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=i5U..

Bővebb, de mégis csajszis gatya, vidám színek, minták, és szűk felső/pulcsi. Ebben benne lennék :)

Vagy nektek milyen ötletetek van?

Olyat légyszi ne írjatok, hogy "jujj, micsoda dolog már, hogy a férjem meg akar változtatni". 6 év hosszú idő, megértem, ha vágyik egy kis változatosságra, meg szeretne csinosabban látni, nem a lengedező, férfi cuccaimban. Szóval én benne vagyok, és nem is esik nehezemre. Csak épp nem tudom, mit vehetnék fel.

Linkeljetek képeket bátran!

2013. jan. 17. 20:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

gyermekeim az Úrban, kicsit félrecsúszóak itt az utolsó kommentek, nem hiszem, hogy kedves Utolsó következtetései pölö relevánsak lennének.Másik megjegyzésem, attól,hogy valaki kényelmesen öltözködik, még nem biztos, hogy elhanyagolja magát. Mint írta a k., sportol is, sz

K.Kérdező,

2013. jan. 18. 05:37
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

*sportol is,szóval azt hiszem az igénytelenség dolgot elvethetjük.

K.Kérdező,

Jó néhány márkánál találhatsz még egyenes szárú melegítő alsókat amik szépen kiemelik a feneked, de nem hangsúlyozzák túl a combod,vádlid. [link]

vagy amit az egyik válaszadó linkelt, a totálisan laza szárú naci,minden boltban dobálják utánad fillérekért. De szerintem is megkérdezheted a férjed, hogy mit látna rajtad szívesen. :)

(szorri, véletlenül kettőbe sikerült.:)

2013. jan. 18. 05:40
 13/23 A kérdező kommentje:

9-es, 10-es, szánalmasak vagytok. Mit tudtok ti a házasságról? Gondolom, mindketten tízéves, boldog kapcsolatban éltek, onnan mertítitek a bátorságot, hogy ilyeneket mondjatok bárkinek is. Szánalmasak vagytok...

A többieknek köszi a válaszokat! Ma megyek vásárolni munka után. Van elképzelésem, hogy mit keresek. Az a baj, a férjem nagyon nem ért a női ruhákhoz, és fogalma sincs, hogy mit szeretne rajtam látni (leginkább semmit :D), csak azt tudja, hogy ezeket a ruhákat NEM, amiket most hordok.

Amúgy a Penny ruhái neki is tetszenek, még a virágos gatyó is, ezért indulok ki abból alapvetően.

2013. jan. 18. 08:14
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is felmerült ez a probléma, a megoldás az lett, hogy miután hazajövök, nem váltom le a ruháimat azonnal, hanem amíg beszélgetünk, vacsorázunk, még a csinosabb, nőiesebb "utcai" ruhában maradok. Tudom, hogy a kedvesem nagyon szeret magassarkúban látni, úgyhogy ha éppen az van rajtam, akkor nem veszem le a csizmát/cipőt sem.
2013. jan. 18. 09:13
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egy szép selyem köntösre is szavazok csipkével, szép melltartóval, legginssel, hogy legyen ilyen szexibb szett is az esti tévézéshez, olvasgatáshoz, stb...
2013. jan. 18. 09:49
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen "problémám" a párommal,(már a feleségem)de még a kapcsolatunk elején rávezettem a nőiesebb öltözködésre,pedig csípőtől lefelé egy picit ő is teltebb. Már gyakran hord cicanadrágot,nekem nagyon tetszik benne,bár itthonra szabadidő nadrágot hord,de azok is olyanok hogy a popsijára rásimul. Szerencsére felsőkből is a szük fazonúakat hordja. Én bátran ajánlom a cicanadrágot,ha hosszú felsővel veszed fel takarja a combodat,de csak fekete színüt mert az vékonyít,otthonra akár rövid felsővel is,hiszen csak a párod lát neki biztos tetszenél így,és hát ez a cél !
2013. jan. 18. 12:44
 17/23 anonim ***** válasza:
11%

Bla bla bla cáfolat esetleg?

Nem,a szánalmas az te vagy és a kedves férjed.Halvány lila gőzöd sincs hogy hogyan működnek a férfiak mert egy elbutított nőszemély vagy!Én férfi vagyok tehát tudom miről beszélek!Ha szeretek egy nőt akkor marhára nem érdekel hogy milyen ruhát visel,az se érdekelne ha egész nap öltönyben lenne még otthon is!Miért kéne változtatnia a szokásain?Ha valakinek nagyon zavaró valamelyik szokása akkor NEM JÖVÖK ÖSSZE VELE!Ellenkező esetben ELFOGADOM minden hibáival együtt.Ha felvesz egy új szokást ami nagyon zavaró akkor elbeszélgetek vele erről hogy ezt azért nem kéne.De könyörgöm a te eseted nevetséges és annyira ÁTLÁTSZÓ!Hát mindegy!Majd pár hónap múlva úgyis itt fogsz sírni a családi kapcsolatok kategóriában hogy a szemét férjed elhagyott ilyen baromságok miatt és majd szidhatjátok a többi sértődös anyucival együtt.Nem értem az ilyeneknek hogyan vállalhatnak komoly kapcsolatot,6 év után nem ismerted meg a férjedet,birka módjára elhiszel neki mindent és ráadásul véded is,hát gratulálok!

2013. jan. 18. 15:45
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit szólnál ilyen bársony melegítő együttesekhez. Ezek nagyon csinosak tudnak lenni:

[link]

Vagy, ha nincs nálatok nagyon hideg akkor vehetsz fel olyan testhezálló felsőt is ami kicsit láttatni engedi a dekoltázsod. Ezt például egy kényelmesebb bővebb nacival is csinos.

Én is bátran ajánlom neked a leggingst otthonra. Vegyél alá egy vastagabb harisnyát, ha fázol és hozzá egy hosszabb felsőt, de lehetőleg ez is alakot kiemelő legyen. Lehet, hogy te nem érzed jól magad benne, viszont a férjed szeme kigúvvad, ha meglát :)

Amikor haza érsz ne vedd le magadról a különböző kiegészítőket, fülbevalót karkötőt, ez is nagyon feldobja az otthoni ruházatot.

2013. jan. 18. 16:43
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

te szegény, megkeseredett, magányos 'férfi'....

kérdező:

na miket vettél? :D

2013. jan. 18. 18:55
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Persze,nyilvánvaló hogy megkeseredett magányos férfi vagyok csak azért mert az igazságot mondom és nem egy álomvilágban élek,továbbá egy nőt nem a teste miatt szeretem hanem a lelke miatt.Eléggé fos ember lehetsz ha ennyire szar logikád van,egy szánalmas buta liba akit könnyen lehet hülyíteni.Szomorú hogy nektek az ilyen ember a "férfi",de nem baj,megérdemlitek hogy ilyen hapsikat szedtek össze akik csak azért vannak veletek hogy széjjel k*rjanak.Mit tudtok ti az érzelemről idióták,semmit.De persze én vagyok a lúzer csak azért mert egy nőnek a személyisége érdekel nem pedig a külseje,éljetek csak a kis illúziótókban felszínes buta primitív szarok
2013. jan. 18. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!