Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Trendinek érzed magad?

Trendinek érzed magad?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miben nyilvánul meg ez? :) Úgy értem milyen ruhákat viselsz, hogyan sminkeled magad, mennyit költesz a jó imidzsre stb. :)
2009. aug. 28. 14:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%
hát amerikába valószínűleg mindenkinek tetszene a stílusom, de itthon kb csak furán néznek az emberek. A stílusom kb mint az R&B sztároknak, egy kis egyediséggel fűszerezve :D
2009. aug. 28. 17:30
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Csak divatos ruháim vannak, alkalomhoz illően sminkelem magam, de mindig van rajtam smink. Vagy vasalt a hajam vagy pedig be van csavarva és hullámos. A cipőkre és a táskákra adok a legjobban, de a ruháim is mindig trendiek. Elég sokat költök rá. Nem szeretnék árat mondani.
2009. aug. 28. 17:35
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
Az utólsó válaszolót mért kellet 0%-ra lepontozni? Attól, hogy a legtöbb ember köztük én is nem tudunk ilyen drága ruhákat venni még nem kell rögtön lepontozni a másikat!
2009. aug. 28. 19:42
 14/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom, én senkit sem pontoztam le, sőt, mindenkit felpontoztam.
2009. aug. 28. 20:29
 15/24 anonim ***** válasza:
93%

Ami tetszik, trendtől függetlenül felveszem. Általában plázákban vásárolok, szóval ha akarom, ha nem, elég trendi ruháim vannak, de nem túlzottan érdekel, mert kizárólag azért hordom őket, mert tetszenek.:)

Amennyit ruhára költök az havi 10000. Olyan helyekre járok, h Zara, New Yorker, Tally Weijl, Mango, Reserved, Promod...stb.

Nekem a kínai piacon nem sikerült minőséget találnom, sznob vagyok, vagy nem (ez van), inkább megfizetem a jó minőségű, szép ruhákat.

2009. aug. 28. 21:59
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

Előző vagyok, a sminket elfelejtettem mondani.:)

Rosszabb napokon jöhet az alapozó, vagy a púder. Amúgy általában kihúzom a szemem feketével vékonyan, és kifestem a pillákat.

Rúzst nem használok, csak Labellot.

2009. aug. 28. 22:01
 17/24 anonim ***** válasza:
93%
Miért vagyok lepontozva?!
2009. aug. 29. 01:15
 18/24 anonim ***** válasza:
52%

De szánalmasak vagytok. Miért kell lepontozni valakit, azért, mert szimplán ad magára?! Milyen irigyek vagytok.:)

Inkább húzzatok dolgozni, és majd nektek is lesz pénzetek olyan ruhára, mint az előző válaszolónak.

2009. aug. 29. 12:45
 19/24 anonim ***** válasza:
81%

Előző!

Te aztán anyuka és apuka sok pénzéből élő kis sznob lehetsz. Te inkább ne küldj el dolgozni senkit. És az, hogy tízezreket kiad, hogy egy márkanevet viselhessen magán, az inkább hülyeséget csinál, mint "ad magára". Nem kell sznobkodni, és nem leszel leszavazva.

2009. aug. 29. 14:16
 20/24 anonim ***** válasza:
91%

Azok közül, amit írtam, csak a Zara meg a Mango a nagyobb márkanév.

Jah, és igaz, még nem dolgozom, de tanulok tisztességesen, hogy majd amikor a saját pénzemből élek majd, legyen rendes munkám.

És nem sznob dolog szerintem ,ha valaki nem az elszabott kínai vackokat hordja.

Különben nadrágot 6-8 ezerért találok, pólót pedig 1000-4000-ért. Ez szerintem nem az a kategória, hogy ész nélkül költök a márkanevekre. Jól megnézem mindig a ruhát (szabás, anyag...stb), és csak akkor veszem meg, ha pont annyi az ára, amennyit megér.

Igenis igényes vagyok, mindig igyekszem szépen összeválogatni a ruháimat, mindig szépen megcsinálom a frizurám, nem vagyok szőrös...meg stb. Szóval igyekszem ápoltnak lenni. És nemcsak a külsőmre vagyok igényes, igyekszem tisztességes, és kedves lenni másokkal, nem cigizek meg piálok meg linkeskedem el az egész napom, hanem próbálok tanulni, hogy legyen belőlem valaki, és ne kelljen szűkölködnöm, eltarthassam majd a családom, és úgy mellékesen (nem ez a legfontosabb) ne szoruljak rá arra, hogy a ronda, igénytelen kínai vackokat hordjam.

Tényleg olyaaaaan sznob vagyok. Biztos csak véletlen, hogy még senki sem mondta rám ezt előtted...

2009. aug. 29. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!