Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem érzed úgy sokszor, hogy...

Nem érzed úgy sokszor, hogy kevés ruhád van?

Figyelt kérdés
Mindig azon problémázok, mikor kinyitom a szekrényemet, hogy tök kevés ruhám van. Igazából meg vannak a kedvenc darabjaim, amiket nagyon szívesen hordok, de ha olyat kell felvennem , ami nem a kedvencem, akkor nem érzem magam olyan jól. Gatyáim közül 2 van, ami igazán a kedvenc, fölsőim közül pedig 5. Úgy nagyjából megmondanátok, Nektek mennyi van a kedvencekből? Köszi a válaszokat (nemet és kort is írjatok légyszi)
2010. okt. 26. 17:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én is így vagyok mint te, hogy kiválasztok pár ruhát és csak azokat birom hordani. ez 3 nadrág, kb 8 felső, 2 cipő, 2 kabát, és pulcsi most nincs :D
2010. okt. 26. 17:28
 2/11 anonim ***** válasza:

detttoo ugyanez:D

én például a tavalyi ruháimban már nem érzem jól magam(nem is hordóm őket max. itthon) pedig tavaly még azok voltak a kedvenceim:D

most amiket hordok: 3gatya, 4-5 felső és 3 cipőő

2010. okt. 26. 17:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Mivel egy, télen is hordható emberek közé menős gatyám van és egy cipőm, ezért DE, úgy érzem kevés ruhám van :D Viszont pólóból van egy rakás amit szeretek, pulcsiból is több. Fiú vagyok.
2010. okt. 26. 17:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem.

Az összes ruhám szeretem, nincs kedvencem.

20/L

2010. okt. 26. 17:36
 5/11 anonim ***** válasza:

nekem is van sok ruhám,tele a szekrényem (mind a kettő) ne vegyétek nagyképűségnek

nekem is van 3-gatyám amit hordok (pedig van sok de ezt a 3-at hordom) felső meg 7-8 amit imádok és mindig felveszem...a többit nem nagyon hordom max. itthon....a ruháim háromnegyedét nem hordom

2010. okt. 26. 17:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Na faxa.. akkor megnyugodtam :DD Merthogy én olyan hamar megunom némelyik ruhát, hogy igazi kedvenc tényleg alíg marad, és mindig bennem van a para, hogy húú már lassan azokról ismernek meg! :D
2010. okt. 26. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem van 2 nadrágom - na jó meg még egy, de az túl vékony a mostani időjáráshoz. - 3 pulcsim, és vagy 5 pólóm, van még egy rakat, sok tavalyi de én azokat max addig hordtam amíg nem kaptam idén elég cuccot.
2010. okt. 26. 18:37
 8/11 anonim ***** válasza:

3 szekrényben sem férnek el a ruháim, de úgy érzem kevés van. sok a kedvenc a felsőkből, nadrágból viszont csak 1 amit nagyon imádok

23f

2010. okt. 26. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Én úgy érzem hogy sok van, inkább acélmerevítéses fűzőből meg turnűrös szoknyából lehetne több:) De valójában van elég, csak annyira imádom őket, hogy bármennyit elfogadnék belőlük:) 21/L
2010. okt. 26. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
De... pedig egy egész szekrénysor tele van a ruháimmal, sokat vásárolok remélem azért nem leszek boltkóros.:S
2010. okt. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!