Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire érzed magad toleránsn...

Mennyire érzed magad toleránsnak mások öltözködésével szemben?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A tolerancia nálam az "élni és élni hagyni" elvet jelenti. Sok durva és szörnyű dologgal találkozom a divatban is, de nem állok neki ócsárolni a viselőket. Viszont fenntartom a jogot arra is, hogy saját baráti körömből és magánéletemből kizárjam a nekem nem tetsző stílusú egyéneket.

Szerintem ennél nehéz toleránsabbnak lenni.

2010. okt. 16. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
59%

Én toleráns vagyok. úgyvagyok vele ha nekem nem mondják a szemembe h-h nézek ki a piercingjeimmel és a ruháimmal úgy nem foglalkozok én se a másikkal.

18/F

2010. okt. 16. 16:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én maximálisan toleráns vagyok!Elfogadom mások stílusát!Az a lényeg,hogy mindenki jól érezze magát a bőrében!
2010. okt. 16. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én annak érzem magam, mert nem nagyon érdekel, hogy ki mit vesz fel. Persze furább dolgokon megakad a szemem, és magamban megjegyzem, hogy "te jó ég", de nem szólógatok be senkinek, vagy nézegetem feltűnően.
2010. okt. 16. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre toleráns vagyok, mert én is különc vagyok (19. sz.-i ruhákért rajongok). Tehát ha leül velem szemben a metrón egy talpig rózsaszínbe-latexbe öltözött agyonszolizott lány hidrogénszőke hajjal és aranyszínű táskával, akkor nem nézem meg, csupán meg van a véleményem róla magamban. Tehát belül mégis ítélkezem, de ki nem?
2010. okt. 16. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
teljes mértékben. persze aki máshogy néz ki, mint az átlag, megnézem, de nem mondok rá semmit. ha ő így érzi jól magát, mi jogon szólok be neki? meg mindenki magából induljon ki, elvégre senki sem örülne neki ha leszólnák a ruháit.
2010. okt. 16. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha látok valami vicces, nevetséges kreációt, akkor magamba az egészet lefényképezem, utána pontosan leírom egy baráti körbe amikor felhőtlen a légkör, és egy jót röhögünk rajta..:)

De amúgy nem vagyok az a beszólós...:D

2010. okt. 16. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Toleráns vagyok abszolút: tűrök. El nem fogadok, az már túlmegy a tolerancián :D
2010. okt. 17. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben, szándékosan tartózkodom az ítélkezéstől.
2011. okt. 28. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!