Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kötelező nekem toleránsn...

Miért kötelező nekem toleránsnak lennem?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Nem gyűlölöm a homoszexualitást, de azért, ha lehet, tartsák négy fal között, az utcán meg ruhában. Ellenben ha én bárhol megemlítem, hogy nem támogatom a homoszexualitást, urambocsá\' egy már törölt kérdésbe annak idején be mertem írni, hogy egy hetero férfi nem fog péniszt a kezébe, akkor minek kell lepontozni? Ha annyira ugráltok itt a toleranciával, meg a másik elfogadásával, fogadjátok el,hogy én ezt TÁMOGATNI sosem fogom. Eltűröm, nem ugrok nekik, de ezért tőlem semmi pluszt nem fognak kapni.
2009. aug. 22. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen igazad van. Én gyűlölöm a b*zikat, főleg amelyikek még kérkednek is vele. Nem tudom, de a nőnél nincs szebb dolog. És el sem tudnám képzelni, hogy a seggembe egy f@szt dugjanak. De a legrosszabb, hogy elb*zul a világ:S
2009. aug. 22. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Én is így vagyok vele,nem zavar ha otthon négy fal közt csinálják,de az utcán,vagy a strandon látom,hogy nyalják,falják egymást kifordul a belem!Mielőtt homofób leszek leszögezem van homoszexuális munkatársam akivel jó a viszonyom de ő sem smárolgat pasikkal nyilvánosan és nem kérkedik vele,sőt lenézi őket.
2009. aug. 22. 15:10
 3/8 A kérdező kommentje:

üzenem annak,aki a második lepontozta, hogy bekaphatja. Engem pontozz le, pubi!

egyébként szerintem igazatok van. Ha azt fejezné ki mindegyikük, hogy ők képesek a társadalmi normáknak megfelelni, és nem kitűnni akarnának az erkölcstelen seggrázásukkal,stb... napisz@ron is nem egy videó volt fent. Olyan, aminél hetero emberre is lőnék.

2009. aug. 22. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Thx :)

De ne foglalkozz a lepontozókkal biztos orgazmusuk van tőle,ezért nyomkodják mindenre a piros kezecskét,ha értelmes ellenvéleményt már nem tudnak írni.

2009. aug. 22. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Miért kötelező nekem toleránsnak lennem?"

semmi nem kötelező. csak ha azt szeretnéd, hogy téged elfogadjon más, akkor te is fogadj el másokat.

függetlenül attól, hogy mindenki olyan szexuális életet él, amilyet akar (ameddig nem árt vele senkinek), én még nem láttam pasikat csókolózni az utcán. lehet. hogy rossz helyeken járok? :)

2009. aug. 22. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem kötelező annak lenned. De amit adsz, azt kapod vissza. A melegek se szólnak egy szót sem, hogy zavarná őket, ha az utcán smárol egy fiú és egy lány. Tudom, hogy nektek ez "természetes", a melegek meg nem, de gondolj bele a helyzetükbe. Nem kell szeretni őket, de utálni sem.

Az a kérdés, amit a kérdésedbe leírtál, meg egy vicc volt, semmi köze a homoszexualitáshoz, szimpla polgárpukkasztó hülyeség volt szerintem:/

2009. aug. 22. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan hány pasit láttál nyilvános helyen (pl. az utcán) kézen fogva sétálni vagy neadjisten csókolózni?
2009. aug. 22. 17:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Láttam már nem egyet. És persze, nem "kötelező", de amint egy társaságban ezt kimondom, a torkomnak ugrik 20 ember egyből, hogy mekkora g3ci vagyok...

és itt csak véleményeket kértem. Egyik se hasznos/mindegyik az, szóval kérek mindenkit, NE pontozd le... köszi

2009. aug. 22. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!