A szalagavatón KÖTELEZŐ részt venni?
Mert nekem jövőre lesz, és nem akarok menni el.
Egyszerűen nem jön be ez az egész.
Azt mondta ofőm, hogy de kötelező.
De, hol írja a törvény, hogy az?
Mi van, ha megmondom, hogy nem akarok menni, és nem is fogok?
Ha nem akarok menni, akkor mit tudnak csinálni?
Miért nem akarsz elmenni?
Ne legyél már ennyire gyerekes. Nem fogsz belehalni abba a 2-3 órába...
"Ne legyél már ennyire gyerekes. Nem fogsz belehalni abba a 2-3 órába...
"
A sértegetéseid leperegnek rólam!
Én elmentem ugyan, de csak a szalagtűzésen vettem részt, nem táncoltam egyáltalán.
Szóval, mint látod, nem kötelező. :)
(A szalagtűzés az tetszett, és érdekelt, azért mentem, és nem azért, mert kényszerítettek volna.)
Miért nem akarsz menni? Egyébként meg a nagydobra verős csak azért is ellentmondok módszer vagy a hőbörgés soha nem vezet jóra. Lelkesedj mintha érdekelne azután jelents beteget aznap. Így az osztályfőnököt sem hozod abba a helyzetbe, hogy kénytelen legyen megbüntetni és nem is mész el.
Ha viszont mindenképpen tüntetni akarsz számíts rá, hogy beverik a fejed. A világ már csak ilyen.
"A sértegetéseid leperegnek rólam"
Nagyon meghat, gondolhatod. Attól függetlenül még gyerekes vagy.
Egyébként engem sem érdekelt a flancolás, mégis erőtt vettem magamon. Mondjuk azt sem bánnám, ha kimaradt volna az életemből :).
Szerintem a szalagtűzésen vegyél részt, ne hozz kelemetlen helyzetbe senkit, azzal, hogy kimaradsz. A többi programon, ami elvileg a te "örömödet" szolgálja, azt meg hagyd ki (tánc).
Ha nincs kedved ne menj...
Egyébként, a "A sértegetéseid leperegnek rólam!" mondat egyértelműen jelzi, hogy nem peregnek le rólad a sértegetések, máskülönben arra sem méltattad volna, hogy ezt leírd.
Harmadrészt nem is volt sértegetés.
A szalagtűzés szerintem kötelező. Ha nagyon akarod, nyilván "elintézheted", hogy beteg legyél, de nem tudom, ez neked miért érné meg... komolyan el tudod képzelni, hogy összegyűlik a fél suli, ott lesz az osztályból mindenkinek anyukája-apukája, minden tanár és te meg szégyenszemre kimaradsz az egészből? Miért jó ez neked?
A keringőt elvileg kihagyhatod, legfeljebb az egész osztály hülyének néz majd utána. Az osztálytáncról lásd az egyes pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!