Szalagavatón kötelező táncolni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 14:13
2/8 anonim válasza:
Nem.
De szép emlék marad, ha táncolsz. Még ha előtte feszélyez és nyűgnek tűnik!
3/8 anonim válasza:
Semmi sem kötelező....
mi ha jó p*csákat kapunk (műszaki miatt fiúosztály vagyunk), akkor fogok táncolni:)
17F
4/8 anonim válasza:
Nálunk kötelező volt, de iskolától függő. Inkább a tanáraidat kéne megkérdezned, mint olyan embereket, akiknek gőzük sincs, melyik suliba jársz és hogy szokás ez nálatok.
5/8 anonim válasza:
Nálunk kötelezőnek mondták de én nem táncoltam. Nem szerettem az osztályt és nem is haverkodni, hanem tanulni jártam be. Amúgy is az a típusú osztály volt, ahol egy valami ment, és az a szarkeverés. Így nem láttam értelmét résztvenni. Jól tettem, több időm maradt fontosabb dolgokra.
6/8 anonim válasza:
Ez sulitól függ. Nálunk pl. a menyasszonyi ruhás keringőn csak 6 pár táncolt az osztályból (sorsolás alapján), mert a 4 párhuzamos osztályból összesen 2 tánccsoportot alakítottak. Nem osztályonként ment a tánc.
Én nem táncoltam, és ez nem is okozott különösebb traumát, bár jó lett volna egyszer viselni ilyein habos-babos cuccot. Ki tudja, fogok-e még életemben. :)
25/L
7/8 anonim válasza:
ó nem kell azt. én se csináltam magamból bolondot...ha látod, hogy szánalmas erőlködés, akkor lépj ki belőle. én is azt csináltam annak idején.
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem kötelező! Nálunk pl az oszt.fő nem is foglalkozott vele egyáltalán. Azt mondta, h ha akarunk, akkor szervezzük meg, őt nem érdekli. Amúgy a 30ból 28an táncoltunk! :D Azt hiszem életre szóló élmény volt. És nem csak a szalagavató, hanem az előtte lévő próbák is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!